Cum a reacționat tatăl Simonei Halep după ce a aflat că noul iubit e căsătorit

Publicat: 22/07/2019 | 10:53
Cum a reacționat tatăl Simonei Halep după ce a aflat că noul iubit e căsătorit

CANCAN.RO a aruncat bomba anului, chiar în ziua în care Simona Halep își prezenta trofeul, Wimbledon 2019, pe Arena NționalăȘ Simona, alături de iubitul ei, Toni Iuruc! Bărbatul are 40 de ani și a fost căsătorit de două ori. Cum au reacționat părinții campioanei?

Rudele și apropiații lui Toni nu au fost acord cu ultima relație, aceea cu Liana, care a durat doar 10 luni. Iar în final s-a dovedit că au avut dreptate, totul culminând cu infidelitate din partea soției, Și așa s-a ajuns la divorț.

Iubitul Simonei a mai fost însurat, cu Alina, un fotomodel cunoscut. Tânăra provine dintr-o familie bogată și obișnuită însă cu un stil de viață cu care omul de afaceri de origine aromână nu ar fi putut ține pasul. Acesta pare să fi fost și motivul pentru care Toni și Alina au decis să și depună actele de divorț.

Familia Simonei, deschisă la relația cu Iuruc

Chiar așa, părinții Simonei nu ar avea nimic împotriva relației. Toni Iuruc a fost alături de Simona Halep la Wimbledon, fiind primit în familia sportivei cu brațele deschise. Ca o dovadă, Iuruc și Simona Halep au ieșit la plajă în Mamaia împreună cu fratele sportivei, soția acestuia și încă un văr al Simonei, plus copiii lor.

Citește și...