Cum ar fi încercat Andreea Bălan să-l scoată pe George Burcea din “Ferma” de la Pro TV

Publicat: 10/08/2020 | 23:24

Războiul dintre Andreea Bălan și soțul ei, cu care se află în divorț, pare că se duce pe toate fronturile. Nici n-a pus bine ”mâna” pe un nou contract, că George Burcea ar fi strâns cu ușa de cântăreață. Vedeta ar fi făcut presiuni la PRO TV pentru ca actorul să iasă din ”Fermă”. Iar motivul este incredibil. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile situației neobișnuite.

 

UPDATE: Reacția Andreei Bălan:

„Armura mea a fost întotdeauna adevărul și voi continua să vă spun direct și sincer prin ce trec păstrând discreția necesară protecției fetelor mele.

Acum 6 zile am primit cadou de la o agenție de voiaj o vacanță de 7 zile (22 august – 29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clara și mama mea. Pentru a părăsi țara împreuna cu fetele mele, așa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notariala din partea tatălui lor.

L-am contactat telefonic pe tatăl copiilor, însă la telefon mi-a răspuns un prieten, care mi-a spus că se afla la filmarea unei emisiuni și că este imposibil de contactat până la jumătatea lunii septembrie. Am luat legătura telefonică cu producătorii emisiunii respective, pentru a-i întreba dacă există posibilitatea ca un notar public să ajungă la locul filmării pentru semnarea actelor. Mi s-a comunicat, tot telefonic, că această posibilitate nu exista întrucât concurenții se află în izolare strictă și nu au acces la nicio cale de comunicare.

În nicio clipă nu am sugerat sau dat de înțeles că-mi doresc înlăturarea lui din emisiunea respectivă sau orice alt proiect. Din contra, mă bucur pentru realizările lui, având în vedere că și el are responsabilități egale față de copiii noștri. Am înțeles situația și din experiență știu cum funcționează aceste emisiuni .Din acest motiv am refuzat vacanța primita în Grecia și am optat pentru un sejur în România săptămâna viitoare cu copiii mei.”, a scris Andreea Bălan, pe Facebook.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de mega-controversa momentului din showbiz-ul românesc, divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, UN NOU ATAC LA ADRESA LUI GEORGE BURCEA)

După o lungă perioadă în care a „șomat”, George Burcea dă semne că își revine în plan profesional. Actorul se numără printre cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în noul sezon al show-ului de la PRO TV, ”Ferma”. Nici n-au început bine filmările că soția cu care se află în divorț, ”jumătatea” trupei ”Andre”, pare că îi bagă bețe-n roate.

Nevoia presantă a unei semnături

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la scurt timp după ce au început filmările noului sezon al emisiunii ”Ferma”, Andreea Bălan ar fi cerut producătorilor să-l scoată pe George Burcea din competiție. Motivul cererii pare să fie de-a dreptul halucinant. (NU RATA: MARELE SECRET AL ANDREEI BĂLAN S-A AFLAT. CUM CINE SEAMĂNĂ, DE FAPT, FETELE ARTISTEI)

George Burcea, unul dintre cei 16 concurenți de la ”Ferma”

Potrivit surselor citate, cântăreața ar fi primit recent cadou o vacanță peste hotare, unde ar intenționa să plece cu noul iubit, dar și cu cele două fetițe ale sale. Doar că Andreea Bălan ar avea nevoie și de semnătura lui George Burcea pentru a-și scoate fetele din țară. Cum actorul este puțin ”prins” în următoarea perioadă, Andreea Bălan ar fi încercat pe toate căile să ajungă la soțul cu care se află în divorț pentru obținerea semnăturii mult dorite.

Fără să țină cont de alteceva, susțin sursele noastre, Andreea Bălan ar fi făcut presiuni prin interiorul televiziunii din Pache Protopopescu pentru ca George Burcea să părăsească filmările la noul sezon al emisiunii ”Ferma”. (VEZI ȘI: A ÎNCEPUT RĂZBOIUL ÎN INSTANȚĂ ÎNTRE ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA. CÂNTĂREAȚA A DEPUS ACȚIUNEA ȘI A CERUT CA…)

Andreea Bălan ar fi încercat să-l scoată pe George Burcea din ”Fermă”

Andreea Bălan a jucat la ”dublu”?

Așa cum v-am detaliat pe larg, George Burcea ar intenționa să-i dea ”decisiva” soției sale chiar de la prima înfățișare în procesul de divorț. Conform datelor noastre, termenul de judecată ar urma să fie pe data de 1 octombrie. Actorul a fost cel căruia i s-a imputat ruperea mariajului. Pe ocolite, George Burcea ar fi fost acuzat de infidelitate, unul dintre motivele principale ale divorțului. Dar se pare că în instanță totul ar urma să ia o întorsătură drastică. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN ÎȘI ȚINE NOUL IUBIT DEPARTE DE FAMILIE. TATĂL ARTISTEI NU L-A ÎNTÂLNIT PE TIBERIU ARGINT: ”NU AM AVUT OCAZIA SA-L CUNOSC”)

Conform surselor noastre, după ce s-a consultat cu avocații, George Burcea ar fi dispus să dea cărțile pe față. Din câte se pare, actorul ar fi cel „tradus” în timpul mariajului. Acesta ar susține că Andreea Bălan a fost cea care a jucat „la dublu” și că el a fost cel înșelat în această relație. În acest caz se pare că există două posibilități. Relația artistei cu Tiberiu Argint să fie mai veche sau, înainte de acesta, Andreea Bălan să fi avut un alt iubit, pe care să fi reușit să-l țină la secret. Cert este că George Burcea pare să susțină sus și tare că Andreea Bălan l-ar fi înșelat în timpul mariajului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.