Cum arată acum Carmen Stepan, femeia care a câștigat cu Victor Slav ”Dansez pentru tine” de la Pro Tv! Ce s-a ales de banii câștigați

Publicat: 11/06/2019 | 14:15

Carmen Stepan și Victor Slav au câștigat sezonul doi al emisiunii ”Dansez pentru tine”, în urmă cu 12 ani, iar premiul de 50.000 de euro a fost investit într-o operație menită să-i repună iubitul arădăncei pe picioare. Ce i s-a întâmplat însă lui Carmen… nimeni nu ar fi prevestit! 

Carmen Stepan a câștigat în anul 2007 emisiunea „Dansez pentru tine”, unde a făcut pereche cu Victor Slav. Motivul pentru care a participat la acest show a fost acela de a-și ajuta iubitul cu bani pentru a face o operație menită să-l ajute să meargă din nou, fiind imobilizat în scaunul cu rotile. Dani Boariu suferise un accident rutier.

Carmen a muncit foarte mult pentru premiul de 50.000 de euro, împreună cu Victor Slav, iar la final, după ce a câștigat, a plecat în China, împreună cu iubitul ei, pentru operație. Din păcate, această intervenție nu a fost suficientă pentru ca bărbatul să poată merge din nou.

Se pare că nici relația lor nu a mai mers apoi, fiind nevoiți să se despartă. Din unele informații, Carmen s-ar fi mutat chiar din Arad. Cert este că cei 12 ani care au trecut de când a câștigat ”Dansez pentru tine” și-au pus mult amprenta pe chipul ei.

Ce s-a ales de Florin Birică, primul câștigător de la ”Dansez pentru tine” de la Pro Tv

După 13 ani în care nu s-a mai auzit mare lucru despre el, Florin Birică a avut o apariție-surpriză în cadrul ”Românii au talent”, unde a susținut un moment alături de colegii din Aletheia, în fața Andrei, membră a juriului.

V-am văzut cu alţi ochi. Nu ştiu dacă v-a spus Florin, dar el a fost partenerul cu care am câştigat «Dansez pentru tine». Alături de el am învăţat să dansez. Ultima dată mi-ai spus că te-ai apucat să cochetezi cu muzica, dar nu m-am gândit că tu cânţi aşa frumos. Mă bucur că ţi-ai găsit locul într-un grup atât de talentat şi că faci treaba asta. Vă felicit pe toţi, a sunat foarte bine”, a concluzionat Andra, vizibil emoționată.

Visul lui cel mare era să-și cumpere, împreună cu iubita de la vremea aceea, alături de care locuia într-un centru de plasament, o garsonieră. Florin nu a rămas în lumina reflectoarelor după emisiunea-fenomen, preferând viața la Iași, unde cântă acum alături de corul Aletheia.

Citește și...