Cum arată acum și ce s-a ales de Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au Talent” din 2017. Ce a făcut cu banii primiți de la Pro TV

Publicat: 23/05/2019 | 08:00

Lorelai Moșneguțu a fost câștigătoarea ultimei ediții “Românii au talent”, și implicit a premiului de 120.000 de euro. Tânăra a impresionat pe toată lumea, atât cu calitățile sale vocale, cât și cu povestea sa impresionantă de viață.

După show-ul la care a participat Lorelai Moșneguțu a avut parte de o experiență inedită. Adolescenta a fost invitată în America la aniversarea a 25 de ani a Challenged Athletes Foundation.

„Dragii mei, am fost invitată în aprilie în San Diego (California) cu ocazia aniversării a 25 de ani a fundației Challenged Athletes Foundation! Vă mărturisesc că a fost o experiență inedită într-un colț de rai cu oameni onești, minunați și super fericiți, o fericire molipsitoare, pe care am trăit-o la maxim! Felicitari tuturor pentru astfel de evenimente! Demonstrați că vă pasă de persoane speciale ca noi!” a transmis Lorelai pe pagina sa de Facebook.

Lorelai Moşneguţu, poveste de viață impresionantă

Lorelai a venit pe lume fără mâini şi fără femururi, fiind abandonată în spital de cea care i-a dat naştere. Fetiţa a fost salvată de Viorica Pârvan, un asistent maternal, care a devenit mama ei adoptivă.

Deloc întâmplător, în finala „Românii au talent” , artista a cântat o melodie intitulată “Rise Like a Phoenix / Ridică-te (din cenușă) ca pasărea Phoenix”. O frumoasă coincidență pentru “Mama Vio” a fost ca titlul câștigat de Lorelai Moșneguțu la emisiune să vină chiar pe 2 iunie 2017, ziua în care România serbează Ziua Națională a Adopției.

 

Citește și...