Cum arată Gabriela Cristea după ce a slăbit 14 kilograme cu dieta hipocalorică

Autor: A.N.
Publicat: 15/11/2019 | 16:52

Cum arată Gabriela Cristea după ce a slăbit 14 kilograme cu dieta hipocalorică.

Gabriela Cristea a devenit mămică pentru a doua oară, după care a început să urmeze un regim, care a ajutat-o să slăbească nu mai puțin de 14 kilograme.

Prezentatoarea TV s-a apucat de o dietă hipocalorică. Dieta constă în trei mese principale și două gustări care să nu depășească 1000 kcal. În două săptămâni, Gabriela Cristea dă jos câte două kilograme. Începe micul dejun cu ceva ușor, iaurt cu fulgi de secară sau mozzarela cu roșii și ulei de măsline, iar la prânz mănâncă salate și supe. La cină, Gabriela Cristea mănâncă fructe d emare, sushi, grătar d epui sau mămăligă cu iaurt.

Vedeta postează meniul ei personalizat pentru fanii care o urmăresc și este mândră de reușitele ei. Lucru care se vede și în aparițiile ei pe sticlă.

Gabriela Cristea, declarații despre a treia sarcină

În ultime vreme, fanii Gabrielei Cristea au tot așteptat cu sufletul la gură un anunț din partea prezentatoarei TV. Și anume că este, din nou, însărcinată. Ei bine, acum, Gabriela Cristea a decis să spună lucrurilor pe nume și să le mărturisească fanilor dacă va exista sau nu o a treia sarcină. (CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT SECRETUL! CE STUDII ARE, DE FAPT, GABRIELA CRISTEA)

”Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele. Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea Like a star”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei de socializare.

 

Citește și...