Cum arată polițista care l-a pus la pământ pe bărbatul care se masturba în fața unei adolescente, pe o stradă din Capitală

Publicat: 05/03/2019 | 10:05

O polițistă din Capitală a ajuns, doar pentru că și-a făcut meseria, vedetă! Aceasta a încătușat, în weekend-ul trecut, un bărbat în vârstă de 49 de ani care s-a satisfăcut sexual în fața unei tinere, pe care, ulterior, a și urmărit-o.

Ministerul Afacerilor Interne a făcut publică, marți, o imagine cu polițista, iar mesajele de felicitare la adresa ei au fost cu sutele.

„Jos pălăria în faţa ta!”, a scris MAI, pe pagina de Facebook, în dreptul fotografiei cu polițista, care poartă prenumele de Ligia.

Jos pălăria în fața ța! Ligia este colega noastră, de la secția 17 din Capitală. Sâmbătă dimineață a sărit în sprijinul unei fete de 17 ani, victimă a unei hărțuiri sexuale în plină stradă. Agresorul a fugit când a văzut echipajul de poliție, însă a fost prins din urmă de polițistă, care l-a imobilizat și l-a dus la secția de poliție. În urma audierilor, bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru ultraj contra bunelor moravuri. Deși are o experiență de doar 2 ani în Poliție, Ligia a acționat cu extrem de mult curaj și stăpânire de sine. Din partea noastră ai toată aprecierea! Pentru noi ești polițistul zilei!„, au transmis colegii Ligiei, de la Ministerul Afacerilor Interne.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani care s-a masturbat în fața adolescentei a fost audiat și reținut.

Citește și...