Cum arată sânii Adinei Halas după ce și-a pus silicoane! Poate poza în Playboy acum

Publicat: 14/05/2018 | 18:49

De voie- de nevoie, Adina Halas a luat decizia de a-și pune silicoane după ce corpul ei a trecut printr-o transformare destul de mare. Mai exact, prezentatoarea a slăbit peste 30 de kilograme după naștere, iar sânii ei au avut și ei de suferit. 

Cu dietă și foarte mult sport, Adina Halas a reușit să slăbească circa 30 de kilograme. Soțul ei, instructor de cycling, a avut o contribuție majoră la remodelarea corpului ei. Ea a simțit însă ca mai merită niște ”îmbunătățiri” la nivelul bustului și a ales să-și pună silicoane. Rezultatul este spectaculos, iar pozele pe care prezentatoarea și le-a făcut la pisicină demonstrează acest lucru.

„Acum şase ani am dat jos cele 32 de kilograme pe care le-am acumulat în timpul sarcinii, prin dietă și sport. Făcând sport, mult și constant, am fost încântată de acumularea de masă musculară în anumite regiuni, dar scăderea în greutate mi-a luat și din volumul pieptului și am considerat că e momentul să apelez la medicul estetician, dat fiind că activitatea mea se desfășoară în văzul celorlalți, într-un domeniu în care, fără să fim ipocriți, trebuie să recunoaștem că aspectul fizic contează într-o proporție covârșitoare. (…) Am luat decizia în urmă cu un an, apoi m-am informat foarte bine şi ştiam că cel mai important aspect al acestei acţiuni este să aleg bine medicul pe mâna căruia îmi las corpul şi această sarcină delicată”, a povestit ea pentru agentiadepresamondena.com.

Citește și CE A PUTUT SĂ-I FACĂ ADINA HALAS SOȚULUI EI: ”IUBITULE, ESTE INTERZIS!” CÂT A DURAT ”COȘMARUL” 

Citește și...