cezar ouatu

A venit rândul ”Vocei” Cezar Ouatu să intre în gura fostului prezentator TV Leonard Miron, supărat de prestaţia mediocră a prezentatorilor şi vedetelor de la Eurovision Romania. Cât despre cântăreţul Randi, acesta este bun...la altceva decât la muzică!

 

Leonard Miron a făcut o cronică extrem de acidă evenimentului petrecut la Baia Mare, care şi-a propus să desemneze, în urma voturilor telespectatorilor, reprezentantul României la Eurovision. Ouatu ar trebui să se ocupe de muzică şi să lase jurizarea pe sema altora mai pricepuţi, crede fostul prezentator TV. La fel şi cantareaţa Jo, sau presupusul ei iubit, Randi, care nu au avut nimic de spus pe scenă...

 

Leonard Miron a lovit fără milă în stânga-n şi-n dreapta după Eurovision
Leonard Miron a lovit fără milă în stânga-n şi-n dreapta după Eurovision

”Jurizarea mi-a demonstrat că dincolo de titlul The Voice, Cezar Ouatu merită titlul de “The Mascara” şi cam atât, iar Randi încearcă cu disperare să demonstreze prin stilul inutil băşcălios că este disperat să prindă un contract cu Antena 1 pentru ediţiile viitoare X Factor. Nu de alta dar Protv şi Vocea României au un anumit standard. La finalul momentului Ioana îşi adjudeca fără drept de apel titlul Miss No-personality iar Jo ţipa întrebări stupide al căror răspuns nu-l ştie nici ea (“care a fost cea mai tânără participant la Eurovision…stii…nici eu…ha-ha-ha!”). Genial.”

Leonard Miron a avut şi cuvinte de laudă pentru unii concurenţi, precum Vanotek, dar şi-a revenit repede şi a alunecat din nou în cuvinte grele la adresa prezentatorilor total depăşiţi de situaţie.
 

”Nu am nici o problemă să recunosc că în precedent cronică M-AM ÎNŞELAT ! Vanotek au fost super pe scenă, lumina şi efectele special de excepţie şi totul ar fi fost perfect dacă cineva puneam o piedică operatorului de steady-cam care şi-a făcut norma pe 3 ani la melodia respectiv. Intervenţia juriului aduce noi perle: Cornel care continua cu discuţiile la un Gambrinus rece, Randi şi Cezar discutând savant locul lui Mozart în muzica universal iar Jo tare mândră de ea că au dat-o la televizor.
La momentul juraţilor mă tot întreb când o învăţa Randi că Moculescu ştie de o mie de ori mai multă muzică decât el şi o să înceteze să se lanseze în discuţii fără rost ? Sau poate aşa a fost scriptul. Păcat însă că juriul influenţează prin comentarii atât de mult decizia publicului, iar Ovidiu îşi datorează în mare parte plecarea la Stockholm acestui fapt. Jo ? Torturează momentul cu tembelisme ca de obicei.”
a mai scris Leonard Miron.

Leonard miron a apreciat calităţile...fizice ale lui Randi
Leonard miron a apreciat calităţile...fizice ale lui RandiVrea să-l ia acasă pe Randi !

la final, fostul prezentator TV, gay declarat, a strecurat o laudă pentru Randi, pe care l-ar cam dori acasă la el, dar nu pentru cântat!
”Randi este definiţia perfect pentru nonsensul cu fumuri de vedetă. Nu şi-a făcut un serviciu cântând la Baia Mare. Ce-i drept, să-I dăm Cezarului ce-i al Cezarului. L-aş lua acasă pe băieţaş dar nu ca să-mi cânte!”

(G.N.)

Citeste despre:leonard miron, jo, vanotek, randi, the voice cezar ouatu, eurovision


Share On Facebook