Cum l-a fotografiat Adrian Minune pe Cătălin Botezatu, după ce a fost operat de tumoră rară

Publicat: 22/09/2019 | 11:22

Adrian Minune și Cătălin Botezatu s-au întâlnit în urmă cu câteva ore și au decis să imortalizeze un moment din timpul revederii lor.  Ulterior, celebrul manelist a făcut publică fotografia cu designerul, care a fost operat de medicii turci, după ce i-au descoperit o tumoră rară.

Citește și: Fiica lui Adrian Minune, desființată după apariția de la Vocea României. Reacția Adrianei Simionescu

Cum l-a fotografiat Adrian Minune pe Cătălin Botezatu, după ce a fost operat de tumora rară

Întâlnire de gradul zero între Adrian Minune și Cătălin Botezatu! Îndrăgitul artist nu a ratat ocazia de a-l întreba pe creatorul de modă cum decurge recuperarea după operația delicată pe care o are la colon și, la un moment dat, cei doi și-au făcut un selfie. După câteva click-uri, fotografia a fost urcată pe pagina de Facebook a manelistului, însă, în dreptul ei, acesta nu a scris nimic.

Citește și: Cea mai bună prietenă a spus adevărul despre starea lui Cătălin Botezatu. Boala de care suferă designerul

Fanii celor doi, care apar alături de un prieten, s-au bucurat să-i vadă și au înroșit butonul de like. Unii dintre internauți le-au transmis mesaje publice. “Pot să pronunț cuvantul ăasta: șmecheri, fiecare în profesia lui e nr .1 din poza asta??”, “Te pupăm și îți dorim tot binele din lume ????”, “Te pup, cumetre! Să îți trăiască tot ce îți dorești” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea lui Adi Minune.

În vârstă de 52 de ani, Cătălin Botezatu nu a mai fost activ pe conturile sale de socializare de aproape trei săptămâni. Pe 5 septembrie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a dezvăluit că designerul a fost programat pentru operație într-o clinică din Istanbul, unde o echipă de specialiști a decis să îi taie jumătate din colon.

Citește și...