Home » Exclusiv » Cum o amenințau proxeneții pe tânăra cu HIV, suspectă de coronavirus. „Acuma îți pui ștreangu’ de gât, mori” + „Te fac să urli, nu să plângi!”

Cum o amenințau proxeneții pe tânăra cu HIV, suspectă de coronavirus. „Acuma îți pui ștreangu’ de gât, mori” + „Te fac să urli, nu să plângi!”

De: C. C. 02/04/2020 | 16:00

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă noi detalii exclusive despre cazul revoltător al bucureștencei purtătoare de HIV și suspectă de coronavirus, pe care trei proxeneți o obligau fără milă să se prostitueze, amenințând că, în caz contrar, îi vor agresa copiii. Am intrat în posesia unor stenograme uluitoare de la dosar, care redau convorbiri relevante între victimă și călăii săi. Menționăm că o mare parte din conținut nu poate fi publicat, deoarece limbajul proxeneților depășește cu mult orice limită a decenței. (VEZI ȘI: Cum era șantajată să se prostitueze o bucureșteancă purtătoare de HIV și suspectă de coronavirus)

Anchetatorii arată în dosar cum proxeneții îi țin femeii evidența exactă a clienților și a sumelor de bani încasate, îi cer imperativ să se aranjeze pentru fiecare client în parte și îi solicită să întrețină relații sexuale cu cât mai multe persoane. Femeia bolnavă este forțată să aibă un „program” de-a dreptul epuizant, respectiv de la orele 12:00 până în zorii zilei, toate acestea pentru a câștiga cât mai mulți bani din această activitate.

Umilințe peste umilințe

Într-una dintre discuții, victima este umilită după ce ar fi fost refuzată de un client.

„- A zis că a uitat să-și încuie mașina. Și am zis «Las-o așa!» «Nu, n-am cum să las io aici așa».

– Sună-l înapoi că nu era gen de ăla să nu-i placă, figurant. Ai auzit? Da, bună dimineața. Punem un refuz. Tu știi, ție ți-e clar că-i refuz da… pune mâna și fă-te, te rog io frumos!

– Da, acuma mă fac.”

(CITEȘTE ȘI: El e cel mai dur proxenet din Iași: bătea prostituatele cu spini. Una dintre ele și-a tăiat venele din cauza terorii)

Discuția nu s-a rezumat însă la atât.

– Nu mai răspunde. Fă, mă auzi?

– Am auzit. Înseamnă că nu i-a plăcut de mine.

– Deci vreau să te faci bombă, da?

– La față?

– Da, la față. Deci bombă, față și păr să fie bombă. Măcar dacă corpu’ e varză, fața să fie OK. În cât timp să te sun?

– O juma de oră.

– Bine, hai!”

Știi că eu mă pot răzbuna pe orice și pe oricine!”

Femeia era șantajată să se prostitueze

Din convorbiri, rezultă că femeia se află sub autoritatea totală a proxeneților care, prin amenințări, șantaj și umilire, o determină să se prostitueze și nu numai. Tânăra este tratată ca un simplu sclav aducător de profit. Putea părăsi locuința doar cu acceptul proxeneților, care, pentru a-i demonstra autoritatea îi cereau inclusiv să iasă afară și să stea dezbrăcată în frig, pe timp de noapte, iarna. În plus, victima era amenințată cu agresiuni sexuale îndreptate împotriva copiilor ei.

„- Deschide-ne tu, luați-aș morții în ^[email protected]!

– Nu mai am baterie la telefon (n.l.: neinteligibil).

– Deschide-mi-o tu, băga-mi-aș **&^ în copiii lui mă-ta!

– Nu am baterie la telefon!

– Deschide acuma telefonu!

– Păi dacă n-am baterie, pe ce vrei să-ți deschid?

– Deschide-l lua-ți-aș copiii în %&^% să mă p*& pă tine, deschide telefonu! (…) Acuma îl bagi la încărcat cu mine, hai! Bagă la încărcat, lua-ți-aș copiii în &*&^ să-ți iau, să mă p*& pă ei, să le dau la m^%$ la toți! Prostituato, deschide telefonu! Prostituato? Prostituato?

– Așteaptă puțin.

– Deschide, băga-mi-aș &*&^ în toată rasa ta și în toți morții tăi! Ți-ai bătut joc de mine pân’ la ora 8, nu?

– Mi-am bătut joc de tine?! De ce, de… de ce mi-am bătut joc de tine? Crezi că mie mi-ar conveni să stau pe străzi?

– (n.l.: Râde). Ai de capu’ meu ce-mi faci tu, băi zdreanță penală! (…) Nici un fel de problemă. Dacă nu te atac, să mă mănânce pă mine canceru… ! (…)  Știi că eu mă pot răzbuna pe orice și pe oricine! Nici un fel de problemă, fata mea! Dacă tu ai ajuns să-ți bați joc de mine, îmi bat joc de ce iubești cel mai mult. (…) Tu mă ameninți pă mine, «pă 23 vin acasă și vorbim?»

– Am zis c-o să stăm… Păi o să vorbim finuț… pă 23 (n.l.: neinteligibil).

– Păi ce să vorbești tu cu mine? Păi îți dau la m^%$ la toate fetele tale! (…) Le iau în fața ta și le dau la m#&^! Îmi pun 10 prezervative și le dau la m*&^! La toate fetele tale în parte! Le lăcuiesc io, sunt primu’ bărbat din viața lor!

– Bine.

– P*&%-m-aș pă toate copilele tale să le iau în ^*&^! Tu ai tupeu cu mine, fă? Fă o tură zdreanțo penală, răspunde la telefon, deschide telefonu, sună-mă! Fă!!!

– Aștept să încarce, măcar… cu ce vrei să te sun? Vrei să… ce vrei să-i… bag io baterie, ce vrei să-i fac?! (…)

– Coboară jos, coborî-ai moartă, cu telefon’ la ureche, hai! Coboară jos și îmi spui în fața blocului ce scrie! Acum, băga-mi-aș *&*^$ în fetele tale! Mai vrei să mai mă ții dou[ ore?! Mai vrei să mai mă ții două ore fă, prostituato?! Fă, vorbesc singură? Fă!

– Vorbește!

– Vorbi-ți-ar popa la cap ție și la copiii tăi, să vă iau în *&^% pă toți! Vorbesc singură? Fă, vorbesc singură?!

– Așteaptă, măi fată, să mă încalț, ce vrei să fac?

– Acuma te duci în picioarele goale, așa cum ești! Hai, în fața blocului! (…) Hai, lua-ți-aș copiii în p&^% acum! Acuma, în picioarele goale te duci în fața blocului, mai vrei să mai mă ții o oră, două? Fă, mai vrei să mai mă ții o oră, două?!

– Data viitoare să cauți tu casă dacă io mi-am bătut joc de tine (n.l.: neinteligibil).

– Fă, mai vrei să mai mă ții o oră, două, băga-mi-aș ^&^% în G. să o iau în p&^%, mai mă ții două ore?!!! (…) Să-i dau la m*&^  lui G., să mă f^& pă gura ei, tot ce m-am f^%$% până la vârsta asta să cadă în norocu și în bafta ei. Mai mă vrei… mai vrei să mai mă ții 2 ore, mai vrei să mai mă ții pân la 10?! Hî? Fă te-am întrebat ceva, băga-mi-aș ^&^% în G., să-i dau la m^%$!

– Nu scrie adresa.

– Cauți pă bloc, stai afară două ore până congelezi și cazi jos și mori și îmi spui ce scrie pă… bloc.

„Băga-mi-aș *&^@ în toți patru copii ai tăi”

Proxeneții au fost, într-un final, prinși

Discuțiile între victimă și proxeneți continuă, pe același ton, ba chiar mai agresiv din partea călăilor.

„- Să cobori la 3 dimineața și stai până la 5 că așa vrea p&^$ mea!

– Măi fată, nu mi-am luat bagaju’!

– Da nici nu mă interesează de bagaju’ tău, mă p&^ pă tine!

– Păi și atunci de ce mi-ai luat casă?

– Ca să mori acolo!

– Păi de ce am mai luat casă, de ce am mai dat bani la casă? Să stau afară în frig?!

– Fă, băga-mi-aș *&^@ în toți patru copii ai tăi, să-i iau în @#@$%, dacă nu întrebi acuma pă cineva cum se numește acolo.

(…) – Sunt… sunt între două blocuri, nu este nimeni afară.

– E stradal, lua-ți-aș lumânări și ție și lui G., e stradal?

– Nu, nu este stradal.

– Nu este stradal? Și unde e, băga-mi-aș $&^% în G. și-n ochii ei și-n gura ei și în bafta ei și ce-o mânca astăzi, mâine și poimâine.

– Da, bine.” (VEZI AICI: „Zdreanţo, câţi bani ai făcut?” O româncă obligată să se prostitueze în Belgia și-a povestit drama)

„Ieși afară din geacă…”

Chinurile femeii purtătoare de HIV nu se sfârșesc însă.

„- Acolo stai, fă, să n-am parte de familia mea de urci sus, ești nebună la cap? Stai acolo până când vine cineva. Așa stăm la telefon! Dă-te-n ^&%$ mea să s^%$ de târfă penală, prostituată proastă! Du-te, fă, ieși la stradă, întreabă pă cineva cum se numește strada.(…) Du-te acuma în șosea!!! Du-te acuma în șosea!

– Băi fată, sunt dezbrăcată, cum să mă trimiți în jos așa dezbrăcată?

– Du-te acuma în șosea!!! Du-te acuma în șosea!

– Păi e pân’ la șosea de mers. Merg 10 minute pân’ la șosea pă stradă în jos? (…) Băi fată, sunt în tricou! (…)

– Coboară jos din bloc!!!

– Să-mi iau geaca că e frig afară. (n.l.: neinteligibil).

– Ieși afară din casă, nu-ți iei nici o geacă!

– Bine.

– Ieși afară din geacă, băga-mi-aș %&^% în G., să o iau în p%$#! Ieși afară! Fă ieși afară din casă!

– Am ieșit, am ieșit!

(…)

– Să-mi bag $*&^ în copiii tăi, în morții tăi… să-ți iau toți copilașii în $&^% de la mic la mare, în special pă G., că pă ea o iubești cel mai mult… să-ți iau morțișorii în $&^* dacă nu dai geaca jos acuma după tine.

(…) Să se aleagă prafu’ de ele! Să dea Dumnezeu dacă nu dai geaca jos după tine și mergi în maieul ăla, în tricoul ăla ce ai pe tine. Hai!

– Măi fată, sună-mă să vezi că n-am nici o geacă pă mine.”

(NU RATA: Proxeneții scoteau 30.000 de euro pe lună de pe urma bucureștencei purtătoare de HIV și suspectă de coronavirus)

„Acuma îți pui ștreangu’ de gât, mori! Te găsim moartă”

Victima ajunge la un moment dat la exasperare, dar proxeneții nu au niciun pic de milă.

„- De ce mai trăiesc?

– De ce mai trăiești?

– Da! Io nu știu de ce m-am chinuit să-ți iasă ăsta.

– Uite că Dumnezeu încă te acceptă în lumea noastră! Și… n-ai cum să îl mânii pe Dumnezeu, deci… oricum, mult nu mai ai, adică… mai ai foarte puțin.

– Dacă vrea (n.l.: neinteligibil).

– Poți să ai și o zi… (n.l.: neinteligibil) acuma îți pui ștreangu’ de gât, mori! Te găsim moartă… Fă, da’ tu cu mine te iei în vorbă, ești nebună la cap?! Te fac să urli, nu să plângi!”

Scoteau de pe urma ei și 30.000 de euro pe lună

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia mai multor detalii tulburătoare din dosarul proxeneților care o șantajau să se prostitueze pe o bucureșteanca purtătoare de HIV și suspectă de coronavirus. Indivizii ar fi scos de pe urma femeii chiar și 30.000 de euro pe lună. Și nu ar fi cruțat-o nici măcar atunci când le-a spus că tușește cu sânge. (VEZI AICI: Cum era șantajată să se prostitueze o bucureșteancă purtătoare de HIV și suspectă de coronavirus)

Anchetatorii au descoperit amănunte revoltătoare în cazul femeii pe care proxeneții o amenințau cu abuzuri asupra copiilor ei.

Pandemia de coronavirus continuă să facă numeroase victime (Foto: Inquam Photos – Octav Ganea)

„Din ultimele probe sosite la dosarul cauzei se conturează o activitate de amploare a inculpaților, precum și a altor persoane în exploatarea sexuală a persoanei vătămate. Astfel, din comunicările făcute de *, instituție de transfer rapid al banilor prin intermediul *, rezultă că persoana vătămată B.C.F. a trimis atât direct cât și prin intermediul altor persoane, sume foarte mari de bani într-un interval relativ scurt de timp inculpaților P.E.B., P.M.M. și P.M.R..

Unele sume au fost trimise cu datele ei de identitate, alte sume, folosind așa cum s-a întâmplat în data de 14.03.2020 (datele de identitate ale numitului *), datele de identitate ale altor persoane . Toate sumele de bani au fost ridicate de către inculpați de la *, fiind trimise către aceștia în perioada 08.12.2019-14.03.2020 prin această modalitate, nu mai puțin decât 56.230 lei.

Această sumă imensă de bani însușită de către inculpați din activitatea de prostituție a persoanei vătămate într-un interval atât de scurt de timp confirmă posibilitatea însușirii din activitatea de prostituție a acesteia în trecut de către acești inculpați a sumei de 30.000 euro într-o lună, așa cum a afirmat inculpatul P.M.R., precum și nemulțumirea acestuia de câștigare în aproximativ două luni de zile de 56.230 lei”, scrie în actele de la dosar, consultate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

De parcă nu ar fi fost de ajuns că îi îmbogățea pe proxeneți, fără ca ei să miște un deget, aceștia au obligat-o să se prostitueze chiar și când le-a explicat că tușește cu sânge. (NU RATA: Secretul concurentei de la „Gospodar fără pereche”. Petrecere-monstru pe iaht în Ibiza, alături de fete din dosarul “Prostituate pentru VIP-uri”)

„Din ultimul proces-verbal de redare a convorbirilor rezumative aflat la dosarul cauzei, a rezultat și lipsa oricărei urme de compasiune a inculpatului P.M.R. față de persoana vătămată, la afirmația acesteia că tușește cu sânge”, se mai arată în documentele anchetatorilor.

Potrivit actelor citate, proxeneții puseseră la punct o metodă ingenioasă, prin care o controlau de la distanță pe victimă, sub amenințări și prin lipsire de libertate.

Amenințare, șantajare, umilire și lipsire de libertate

„Inculpații P.E.B., P.M.M. și P.M.R. nu numai că au recrutat-o și adăpostit-o pe persoana vătămată în scopul exploatării sexuale, aspecte de fapt necesare și suficiente întrunirii elementelor constitutive ale infracțiunii de trafic de persoane, dar au și exploatat-o efectiv. Aceste acțiuni s-au săvârșit prin constrângerea persoanei vătămate prin acțiuni de amenințare a acesteia, șantajare, umilire și lipsire de libertate.

Exploatarea efectivă, care de asemenea s-a realizat prin constrângere, a constat în determinarea și înlesnirea prostituării acesteia prin acțiuni precum răspunderea la telefoanele puse în acest scop la dispoziția clienților, canalizarea acestora înspre locația unde se afla persoana vătămată, sau a persoanei vătămate în locația unde se aflau clienții, stabilirea tarifelor pentru serviciile sexuale ale persoanei vătămate, obligarea acesteia să întrețină relații sexuale cu cât mai mulți clienți în scopul obținerii unor sume de bani cât mai mari, stabilirea programului de lucru al persoanei vătămate, însușirea majorității sumelor de bani câștigate de către persoana vătămată din practicarea prostituției, profitând și de vulnerabilitatea persoanei vătămate generate de starea de sănătate precară a acesteia și situația sa familială”, explică anchetatorii.

Cum a decurs flagrantul

În dosar este detaliat și modul în care a fost organizat flagrantul în care au fost prinși inculpații. Aceștia locuiau în București, dar o puneau pe victimă să meargă la o adresă din Zalău unde să se întâlnească cu „clientul” (investigator sub acoperire).

„La ora 14:55, investigatorul sub acoperire cu numele de cod „*” a fost contactat de la postul telefonic cu numărul **de o altă persoană de sex feminin, respectiv de persoana vătămată B.C.F., care cunoștea că investigatorul sub acoperire cu numele de cod „*” se afla cazat la Hotelul ** și solicitase servicii sexuale contra cost, deși anterior nu vorbise cu acesta, ci inculpata P.E.B., spunându-i că se află într-un taxi în drum spre adresa indicată.

(…) B.C.F., care coborâse din autoturismul taxi, după aproximativ 2 minute, a intrat în camera în care se afla investigatorul sub acoperire cu numele de cod „*”, s-a recomandat acestuia ca fiind persoana cu care stabilise anterior oferirea de servicii sexuale contra cost. Investigatorul sub acoperire cu numele de cod „*” a întrebat-o din nou dacă sexul oral va fi efectuat în mod neprotejat, aceasta a răspuns afirmativ, investigatorul sub acoperire cu numele de cod „*” i-a spus acesteia să își ia suma de 400 lei de pe corpul de mobilier, iar aceasta și i-a însușit. Ulterior, investigatorul sub acoperire cu numele de cod „*”, i-a solicitat acesteia să facă duș, în timpul în care acesta va fuma o țigară și va discuta la telefon pe balconul camerei.

Aceasta a afirmat că nu este necesar să facă duș, deoarece a făcut duș înainte de a pleca și că îl așteaptă, așezându-se pe pat. După aceea, în cameră, au pătruns organele de cercetare penală ale poliției judiciare, însoțiți de personalul medical, întrucât în zilele precedente, persoana vătămată a afirmat într-una din discuțiile cu mama sa că are febră și că are dureri musculare, afirmând că ”poate am coronavirus”. 

În acest context și datorită situației de fapt din care rezulta că aceasta a intrat în contact cu foarte mulți bărbați într-un interval foarte scurt de timp pe raza mai multor județe, s-a solicitat sprijinul Direcției de Sănătate Publică Sălaj, care împreună cu Spitalul Județean de Urgență Zalău au hotărât trimiterea susnumitei pentru o perioadă de 14 zile în centrul de carantină aparținând de Spitalul de Boli Infecționase Zalău, fapt pentru care nu s-a mai putut proceda la audierea acestei”, mai scrie în actele de la dosar.

La percheziția efectuată la domiciliul proxeneților a fost găsit, în sertarul unei comode, certificatul de naștere al fiicei victimei. „Inculpatul P.M.R. a declarat că acesta cu soția sa sunt nașii de botez ai acestei fetițe, cu mențiunea că certificatul a rămas în posesia acestuia de la data botezului”, mai arată anchetatorii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Ce au descoperit la mormântul lui Petrică Cercel la 2 zile de când l-au îngropat? A ținut mereu acest secret în timpul vieții, dar acum…
Ce au descoperit la mormântul lui Petrică Cercel la 2 zile de când l-au îngropat?...
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei Halep… >
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei...
BOMBĂ! Theo Rose, covid a doua oară. Anunțul șoc de azi
BOMBĂ! Theo Rose, covid a doua oară. Anunțul șoc de azi
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și a credinței! Transformarea e totală
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și...
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă:
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil cum și-a surprins invitații…>
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil...
Vestea MOMENTULUI despre Alexandru Arșinel. Este în stare gravă!
Vestea MOMENTULUI despre Alexandru Arșinel. Este în stare gravă!
Cele mai bune SUV-uri mici. NOI sau RULATE, mașinile astea merită fiecare bănuț
Cele mai bune SUV-uri mici. NOI sau RULATE, mașinile astea merită fiecare bănuț
Gabriela Cristea și Tavi Clonda DIVORȚEAZĂ? Blonda celebră cu care artistul și-a petrecut weekend-ul. A fost surprins în fotografii
Gabriela Cristea și Tavi Clonda DIVORȚEAZĂ? Blonda celebră cu care artistul și-a petrecut weekend-ul. A...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e indicat să bei ultima cafea
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e...
Halep a anunțat DESPĂRȚIREA, în luna de miere. „E timpul să încheiem relația”. Șoc în familie
Halep a anunțat DESPĂRȚIREA, în luna de miere. „E timpul să încheiem relația”. Șoc în...
Denise Rifai, uimită de Cătălin Botezatu. A vrut să plece din emisiune. 'Acum mă ridic!'
Denise Rifai, uimită de Cătălin Botezatu. A vrut să plece din emisiune. 'Acum mă ridic!'
Euro a atins un nou maxim istoric faţă de leu. Curs valutar BNR din 22 septembrie
Euro a atins un nou maxim istoric faţă de leu. Curs valutar BNR din 22...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
Andreea Esca e devastată. Despărțirea momentului. A recunoscut totul
Andreea Esca e devastată. Despărțirea momentului. A recunoscut totul
Se aplică de vineri! Carantină în România. Sute de mii de români au interzis
Se aplică de vineri! Carantină în România. Sute de mii de români au interzis
Final de drum pentru PRO TV. După 20 de ani a dispărut! Este alertă pe piața media. Milioane de români vor avea de suferit
Final de drum pentru PRO TV. După 20 de ani a dispărut! Este alertă pe...
România, sub cod roșu de COVID. E interzis să ieși din casă. Reguli noi
România, sub cod roșu de COVID. E interzis să ieși din casă. Reguli noi
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Numele real al Margheritei de la Clejani s-a aflat. Viorica, mama ei, a dat-o de gol
Numele real al Margheritei de la Clejani s-a aflat. Viorica, mama ei, a dat-o de...
România va începe adminstarea dozei trei de vaccin COVID-19. Ce grupe de persoane vor avea prioritate
România va începe adminstarea dozei trei de vaccin COVID-19. Ce grupe de persoane vor avea...
Se revine la declarația pe proprie răspundere! Anunțul autorităților făcut azi
Se revine la declarația pe proprie răspundere! Anunțul autorităților făcut azi
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Drama teribilă a Andreei Marin: `Ieri am lăsat lacrimile să curgă`
Drama teribilă a Andreei Marin: `Ieri am lăsat lacrimile să curgă`
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta cu viață demnă de telenovelă
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta...
VIDEO | Dani Mocanu, filmări XXX cu o vedetă: „Îmi e rușine de mama să apar așa...
VIDEO | Dani Mocanu, filmări XXX cu o vedetă: „Îmi e rușine de mama să...
Cine este, de fapt, Amy Cercel! Putin lume stie cati copii are Petrica Cercel
Cine este, de fapt, Amy Cercel! Putin lume stie cati copii are Petrica Cercel
Scandal major în jurul vaccinării. Oamenii de ştiinţă demisionează în masă
Scandal major în jurul vaccinării. Oamenii de ştiinţă demisionează în masă
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
Petrică Cercel, îngropat noaptea de familie! De ce au decis asta
Petrică Cercel, îngropat noaptea de familie! De ce au decis asta
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
Cutremurător! Ștefan Ciupac a murit de COVID! Câtă durere: doi copii au rămas fără tată
Cutremurător! Ștefan Ciupac a murit de COVID! Câtă durere: doi copii au rămas fără tată