Cum puteți eficientiza spațiul folosind mobilier inteligent?

Publicat: 29/07/2019 | 15:45
Cum puteți eficientiza spațiul folosind mobilier inteligent?

Statisticile spun că în țara noastră dispunem de unele dintre cele mai mici locuințe din Europa. Datorită prețurilor din ce în ce mai mari tendința este chiar aceea de a scădea, nu de a crește, cum ar fi normal. În aceste condiții, dacă nu avem clar în minte cum dorim să organizăm încăperile nostre riscăm ca în timp acestea să se transforme într-un amestec de obiecte de mobilier, car ne vor face să ne deplasăm tot mai greu printre ele.

Soluția ar fi să apelăm la produse special create pentru amenajarea spațiilor mici, așa cum sunt cele ce la Mobilierinteligent.ro. Aici putem găsi cele mai ingenioase modele și variante de  biblioteci, paturi rabatabile, dulapuri de haine, scaune ieftine si mese extensibile, toate concepute pentru a spori organizarea spațiilor din apartamente și locuințe mici.

Cum să eficientizăm spațiile mici prin mobilierul ales?

Cea mai bună soluție pentru a putea să ne bucurăm o perioadă cât mai lungă de timp de confortul și funcționalitatea mobilierului ales este să ne gândim foarte bine încă de la început ce măsuri să luăm și ce să cumpărăm. În acest sens iată mai jos câteva sfaturi pentru a porni de la început cu dreptul:

– Alegeți un mobilier cât mai adecvat dimensiunilor încăperiolor pe care doriți să le amenajați. Acesta trebuie să se încadreze perfect, să lase suficient spațiu de deplasare și să nu fie niciodată prea mare.

– Pentru a face alegeri bune măsurați cu atenție toate dimensunile camerelor ce urmează să fie mobilate și luați în calcul orice distanțe v-ar fi utile pentru a organiza cât mai bine amplasamentul fiecărei piese de mobilier.

– Alegeți piese de mobilier multifuncționale, care să se poată plia sau să poată deveni altceva de fiecare dată când aveți nevoie de ele.

– Încă de la debutul amenajării trebuie să aveți clar în minte ce vă doriți să aveți în fiecare încăpere și care vor fi acele elemente pe care să centați întrega decorare.

– Optați pentru piese de mobilier care să se armonizeze și care, chiar dacă au o cromatică contrastantă să dea o notă de originalitate și bun gust întregului ansamblu.

– Tineți mereu cont de locul unde sunt poziționate ferestrele, ușa și balconul, dacă este cazul.

– Alegeți piese de mobilier rezistente, care să se poată întreține ușor și care să își păstreze cât mai bine calitățile în timp.

Acestea sunt doar o parte dintre aspectele importante pe care să le aveți în vedere. Reușita fiecărei amenajări ține de gusturile personale, de inspirație, de stilul ales, de mobilierul disponibil în comerț, de buget și de timpul pe care sunteți deciși să-l folosiți pentru căutare și decorare. Dacă vețilua în consiferare aceste aspecte, nu aveți cum să dați greș în rezultaul pe care îl veți obține.

De unde puteți cumpăra mobilier inteligent, scaune ieftine și mese extensibile?

Multimo-Mobilierinteligent.ro este un magazin de mobilă inteligentă, unde puteți găsi modele interesante și actuale de paturi rabatabile, mese, birouri și scaune extensibile.  Aici sunt dipsonibile o mulțime de obiecte de mobilier extrem de interesante ca design și concept, menite să optimizeze spațiul amenajat și organizarea lui. Producătorii de aici înțeleg foarte bine nevoile clienților actuali și vin cu o serie de produse bine gândite și originale, dar în același timp conforme tendințelor actuale în designul și construcția de mobilier. Merită să faceți o căutare pentru a vă convinge de  calitatea și caracteristicile produselor disponibile.

Acest magazin online poate oferi soluția la amenajarea eficientă a locuinței voastre. Veți găsi modele variate de pat rabatabil, mese și scaune pliabile, mini office, mese reglabile pe înălțime, dulapuri de haine cu noptieră încorporată, dulapuri de colț, biblioteci și dulapuri de dimensiuni atipice, tot felul de produse menite să vă organizeze spațiile și să vă lase să vă bucurați din plin de mai mult confort.

Mobilierul disponibil se caracterizează prin design inovativ, fiabilitate, adaptare la un stilul de viață activ și actual. Mobilierul inteligent pe care îl puteți achiziționa de aici este o alternativă demnă de luat în seamă de către toți posesorii de garsoniere, apartamente, case de vacanță, hoteluri, birouri, camere de hotel și spatii multifuncționale, în care este nevoie de organizare și confort.

Oricare ar fi spațiul de care dispune locuința noastră, întotdeauna este loc pentru mai bine în amenajarea lui. Tocmai de aceea este foarte important să acordăm foarte mare atenție deciziilor pe care le luăm la început și să alegem bine mobilierul de care avem nevoie. Oricât de dificil este să alegem mobilierul potrivit pentru un apartament de dimensiuni mici și oricât de solicitant poate fi să eficientizăm organizarea unui spațiu de locuit, merită să facem eforul pentru a ne bucura cât mai mult timp de alegerile inspirate făcute la început. Lucrurile se pot rezolva mult mai bine dacă recurgem la soluțiile propuse de mobilierul disponibil în magazinul online Mobilierinteligent.ro.

Brandul Multimo ce se află în spatele acestui magazin este parte a Gaysan Furniture Co. din Turcia și oferă o gamă completă de mobilier multifuncțional original, cu aplicații diverse și ingenioase, în care merită să investiți.

 

 

 

 

Citește și...