Cum s-a răzbunat Andreea Nicolau pe fostul ei iubit, bogătaşul Stelu-ANRP. ”Milka” s-a combinat cu Salam, un pilot faimos pentru dimensiunile gigantice din pantaloni!

Publicat: 10/04/2017 | 00:00

Un personaj bine cunoscut în CANCAN.ro, şi vorbim aici de sexoasa ”Milka”, fosta soţie a unui potent om de afaceri, şi-a găsit răzbunarea perfectă împotriva lui Stelu ANRP. ”Milka”, aşa cum e cunoscută doamna în cauză în lumea bună, şi-a găsit un iubit cu caracteristici cu totul şi cu totul speciale! Mişcarea vine după ce fostul ei iubit, Stelu s-a refugiat în braţele ştiristei Digi24 Laura Teodoru, relaţia lor devenind din ce în ce mai serioasă! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Site-ul numărul unu din România, CANCAN.ro, scria AICI cum ”Milka” i-a jurat răzbunare Laurei Teodoru, ştirista de la Digi 24 cu care Stelu trăieşte o înflăcărată poveste de amor. Între timp, Andreea Nicolau, ”Milka” noastră, a descoperit că în amor şi bărbatul e de vină, nu numai femeia, aşa că l-a atacat pe fostul ei iubit acolo unde îl doare…la orgoliul masculin. ”Milka” şi-a tras un nou iubit cu care se afişează mândră prin oraş, rafinat şi….generos, din multe puncte de vedere!

Bărbatul misterios din viaţa ”Milkăi” este nimeni altul decât…Salam! Nu, nu Florin Salam manelistul, căci doamna nu are gusturi către acest gen de muzică, ci amantul Salam, poreclit aşa, o să vedeţi imediat de ce! Salam este unul din cei mai buni piloţi de aeronave mari de pasageri pe care îi are România la ora actuală, şi lucrează pentru o companie asiatică extrem de cunoscută. De unde şi până unde pilotul este cunoscut drept ”Salam”? Porecla lui nu are nici o legătură cu faptul că ar asculta manele ori ar avea printre preferinţele culinare parizerul ori alte mezeluri, întrucât vorbim aici despre un tip erudit, ci evocă o zonă specifică a corpului, zona intimă! Mai exact, el a fost botezat aşa de femeile care i-au trecut prin dormitor, iar sursele CANCAN.ro susţin că nici una din doamnele care l-au cunoscut intim nu au reuşit să-l dea uitării până acum! Cât despre Stelu, are şi el aventurile lui la activ iar acum se iubeşte cu Laura Teodoru, de la Digi 24, pe care a dus-o chiar într-o vacanţă romantică!

Milka il iubeşte tare pe ”Salam”. Au plecat împreună, dar în maşini separate
Milka il iubeşte tare pe ”Salam”. Au plecat împreună, dar în maşini separate

Pilotul nostru este într-un permanent dute-vino între capitalele lumii, ca orice pilot care se respectă, iar acum se află într-o mică vacanţă în România, în compania Andreei Nicolau. Ei au ieşit pentru o plimbare în parc, alături de copiii Milkăi din prima căsnicie, şi par să se simtă foarte bine împreună, judecând după imagini. Acest lucru este cu siguranţă de bun augur pentru ”Milka”, pentru că le-a povestit prietenelor că şi-ar fi dorit să-l fi cunoscut mai devreme pe Salam, iar dacă printr-o minune ar veni înapoi la ea Stelu ANRP cerşind iertare, nici nu s-ar pune problema să-l primească înapoi în iatac! Asta pentru că acum a remarcat faptul că Stelu intră într-o categorie mult inferioară, iar pilotul nostru e un adevărat turbo-jet în dormitor!