TOP 30 – Cum s-au transformat ”Sexy-iepurașii” României

Publicat: 28/04/2019 | 09:28

Și-au arătat formele perfecte în pictoriale incendiare, producând ”senzații tari”. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Frumoasele României au fost punctul de atracție al unor ședințe foto care au aprins imaginația celor care au răsfoit revista ”Playboy”, iar fiecare apariție a lăsat în urmă amintiri de neuitat. Totuși, timpul a trecut și peste ”Sexy-iepurașii” României, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă o GALERIE FOTO de excepție. Au învins sau nu vedetele ”Playboy” în lupta cu timpul nemilos? (CITEȘTE ȘI: TOP 50 VEDETE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE ÎN CELE MAI ”RUȘINOASE” IPOSTAZE! CUM AU FOST SURPRINSE ANTONIA, ANDRA, ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU, DANIELA CRUDU, DELIA, INNA ȘI OANA ZĂVORANU)

Pentru multe dintre vedetele autohtone care au pozat în revista ”Playboy” – indiferent de momentul în care s-au lăsat fotografiate în pictoriale fierbinți -, aparițiile au fost o rampă de lansare în lumea showbizului autohton. Trupurile tinere, pline de nuri, au încins imaginația bărbaților, iar foarte multe dintre fotografii au rămas și azi atractive la nivel vizual.

”Dana Săvuică a sesizat imediat oportunitățile acestei colaborări”

Dan Silviu Boerescu, fostul redactor-șef al revistei ”Playboy”, spunea că România avea în inconștientul colectiv o astfel de revistă.

”În România, Playboy exista în inconștientul colectiv. Era clar că exista un teritoriu care trebuia cucerit. Revista nu avea un redactor șef. Printr-un concurs de împrejurări, eram la Casa Scânteii și m-am întâlnit pe holuri cu o persoană din intimitatea lui Adrian Sârbu, care s-a uitat la mine și m-a întrebat: «Nu vrei să fii redactor-șef al revistei Playboy? Ai de a face cu o prejudecată uriașă, cum că în revista asta este vorba doar despre femei dezbrăcate. Asta are un impact negativ și asupra advertisingului»”. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Exista o listă cu 10 femei pentru coperta primului număr al revistei ”Playboy” în România, fiind preferată… Dana Săvuică. (VEZI ȘI AICI: TOP 10 – CEI MAI DOTAȚI BĂRBAȚI DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CÂȚI CM AU LIVIU VÂRCIU, ȘTEFAN BĂNICĂ JR ȘI CRISTI BORCEA)

”Aveam o listă cu vreo 10 femei pentru coperta revistei. Am ajuns la concluzia că nu trebuie să alegem o puștoaică simpatică, ci să alegem o femeie cu o carieră în spate, care nu se lansează în Playboy. Am ales-o pe Dana Săvuică, am sunat-o și ea a percutat pozitiv la această idee; exista promisiunea că primul pictorial al revistei Playboy se va face la Chicago, iar Dana, care este o femeie foarte inteligentă, a sesizat imediat oportunitățile de PR ale acestei colaborări”, își amintește fostul redactor-șef al revistei.

O galerie foto de excepție

Dana Săvuică a fost – se poate spune, fără a greși – „deschizătoare de drumuri”, din acest punct de vedere, însă, imediat după prestația Danei, frumoasele României au acceptat invitația de a apărea, goale sau aproape goale, în paginile revistei de succes. Bianca Drăgușanu, Cosmina Păsărin, Andreea Mantea, Gina Pistol, Mădălina Pamfile, Marilena Nițu, Jojo, Ruby, Tania Budi sau Laura Cosoi au realizat pictoriale care au avut un succes teribil la publicul din România. Anda Adam, Cătălina Toma, Andreea Bălan sau Lavinia Pârva nu s-au lăsat nici ele mai prejos, fiecare având multe de arătat și fiind fotografiate în ipostaze care au evidențiat calitățile fizice indiscutabile. (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)

Accesând senzaționala GALERIE FOTO oferită de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, aveți posibilitatea de a descoperi mai mult decât fotografiile de la vremea respectivă. Cum au ”negociat” frumoasele României trecerea timpului? ”Sexy-iepurașii” de atunci sunt la fel de sexy și astăzi? Răspunsul se află la doar un click distanță! (NU RATA: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)

Citește și...