Cum sa-l exciti pe amantul scorpion

Publicat: 07/06/2012 | 00:00
Cum sa-l exciti pe amantul scorpion
Scorpionii sunt printre cele mai pasionale zodii ale horoscopului. Daca tocmai te-ai pricopsit cu un iubit nascut in aceasta zodie, pregateste-te pentru noptile lungi ce vor urma.

Scorpionii adora sa faca sex si se mai si pricep la practicarea acestui „sport de performanta”. Iata ce il excita in mod special pe barbatul scorpion.

Regele geloziei

Cand iesi in lume cu un barbat scorpion, evita sa te uiti in stanga si in dreapta. Reprezentantii acestei zodii sunt de o gelozie feroce. Mai bine nu ii provoci, asta pentru bunul mers al relatiei. Chiar daca ii place sa stie cat mai mult despre partenera, eventual totul, daca se poate, scorpionul este foarte grijuliu cand vine vorba de propria lui intimitate. Nu vei sti niciodata ce gandeste si mai ales cand urmeaza sa-ti faca o criza de gelozie sau o propunere indecenta.

Adora sexul pervers

Scorpioni iubesc sexul, in special cel mai putin ortodox. Cu cat mai „murdar”, cu atat mai bine. Nu intamplator, aceasta zodie are cea mai mare proportie de obsedati sexual. Daca ai vreo fantezie erotica mai obscura, barbatul scorpion reprezinta raspunsul rugaciunilor tale. Incepe prin a-i impartasi visul tau erotic in cele mai intime detalii. Scorpionul nu va ezita sa treaca la fapte. Dorinta ta va fi comanda pentru el.

Oral sau anal?

Din moment ce ai de a face cu una dintre cele mai senzuale semne ale zodiacului, este de la sine inteles ca zona lor erogena se afla intre picioare! Nu exista incantare mai mare pentru nativul scorpion decat sexul oral. Aceasta practica sexuala nu trebuie sub nicio forma exclusa din ritualul erotic. L-ar face trist si nefericit.

Alte pozitii sexuale de care scorpionul este in mod deosebit atras sunt cele pe la spate care expun generos posteriorul partenerei. De asemenea, acestia se simt atrasi de pozitiile care implica o penetrare cat mai profunda. Nativii acestei zodii prefera aceste posturi ca pe un semn de supunere a partenerei. Sa nu te arati surprinsa cand pasionalul tau iubit iti va cere sa te penetreze si pe partea cealalta. Ce sa-i faci? Asa sunt scorpionii!

Inclinatii sado-maso

Intrucat este un mare amator de senzatii tari, scorpionul nu se va da in laturi nici de la putina durere, atata timp cat este „servita” cu o doza egala de placere: jucaria sexuala preferata – cravasa de cauciuc. Daca stii cum sa o folosesti, l-ai cucerit definitiv.

Citește și...