Cum să obții un credit rapid?

Publicat: 02/11/2018 | 13:26
Cum să obții un credit rapid?

Luna noiembrie dă startul celui mai mare eveniment de cumpărături din an: Black Friday. Este momentul în care poți să aduci un aer proaspăt case tale – să-ți iei electrocasnice, televizor de ultimă generație, aparate de bucătărie – sau să începi să achiziționezi cadouri pentru cei dragi. Însă de multe ori se întâmplă să nu ai un buget suficient pentru a-ți îndeplini dorințele.

În acest caz ar trebui să iei în considerare cumpărăturile în rate, pe care poți să le accesezi foarte ușor și într-un timp scurt. În prezent creditele pot fi realizate atât online, cât și offline. Credex îți pune la dispoziție o serie modalități de finanțare online, rate fixe sau oferte promoționale de finanțare la anumite categorii ca să nu ratezi acest Black Friday. În magazin ai creditare instant la orice produse și poți beneficia de un credit fără adeverință de venit.

Rate online

Dacă vei opta pentru un credit online, lucrurile stau foarte simplu. În primul rând trebuie să îndeplinești o serie de condiții:

Vechimea la actualul loc de muncă să fie de minim 3 luni de zile, iar ca documente nu ai nevoie decât de cartea de identitate în original. Dacă ești pensionar asigură-te ca ai cuponul de pensie la tine.

Vârsta trebuie să fie cuprinsă între 18-70 ani.

Cetățeni români cu domiciliu în România.

Dacă îndeplinești condițiile de mai sus, ceea ce mai mult ca sigur se întâmplă, pasul următor este aplicarea pentru credit. Pentru a accesa soluția de finanțare Credex din fața calculatorului, procesul este foarte simplu și presupune 3 pași:

Alege produsele dorite de pe altex.ro, după care selectează modalitatea de plată “Rate online prin Credex”. Trebuie să știi că poți opta pentru orice produse, fie că-ți dorești electrocasnice, un smartphone, laptop sau televizor, niciodată nu a fost mai ușor de obținut.

Mai departe urmează să te pregătești să intri în legătură video cu un consultant financiar Credex și ulterior vei semna online contractul. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai la îndemână cartea de identitate și că efectuezi comanda de pe un dispozitiv cu acces la camera video și microfon.

Ultimul pas al acestui proces este livrarea produselor în siguranță și cel mai scurt timp la tine prin curier. Ție nu-ți rămâne decât să pregătești cadourile pentru cei dragi și să te bucuri de noile tale achiziții.

A doua varianta este cea de a merge în magazinul Altex pentru credit. Aici poți să vezi dinainte produsele, să le testezi, să vezi mai multe alternative, să faci comparații între ele și să iei cea mai bună decizie. La biroul de finanțare Credex, vei fi asistat de un consultant, care după câteva întrebări și o scurtă verificare, îți va da vestea că beneficiezi de credit.

Avantajele ratelor online

Având în vedere faptul că Altex anunță o lună plină de reduceri de nerefuzat, e bine să ai la îndemână o soluţie de rezervă, mai ales dacă bugetul tău nu poate acoperi întreaga sumă sau nu vrei să dai banii deodată.

Credex e o varianta foarte bună și simplă de a intra foarte ușor în posesia produselor preferate, de a pregăti cadourile pentru cei dragi, totul din câteva click-uri, fără să mergi la sucursala unei bănci pentru a semna acte. Totul poate fi rezolvat online, de la semnarea contractului și primirea unui răspund rapid, până la cumpărarea propriu-zisă a produselor.

Prin orientarea către rate online, nu vei mai pierde timp și vei putea să profiți din plin de ofertele de Black Friday. Ai la îndemână o gamă variată de produse și oferte pe care nu le poți rata. Și dacă totul e atât de simplu de ce să nu profiți de tot?

Cum venitul nu mai reprezenta o problemă când vine vorba de cumpărarea produselor preferate – Credex îţi stă la dispoziție chiar dacă ai un salariu mic sau o pensie modestă. Mai mult, suma la care ai acces este una care îţi permite să cumperi mult şi bine: limita de cumpărături este de până la 20.000 de lei online şi 30.000 de lei în magazine. Perioada de rambursare poate fi de la 6 până la 60 de luni.

O altă variantă ar mai fi sistemul de rate prin carduri de credit. Avantajul acestei opțiuni este că poate fi aplicată atât în online cât și offline, au dobândă 0% și până la 40 rate ramburs. Îți sunt puse la dispoziție mai multe bănci la care e imposibil să nu ai un card.

Black Friday-ul asta, oricare ar fi strategia ta de cumpărare, ai la dispoziție numeroase opțiuni de creditare pentru a-ți îndeplini dorințele. Poți să-ți vezi liniștit de cumpărături, fiindcă banii nu mai reprezintă o problemă deoarece în orice moment poți aplica pentru o variantă de creditare online și obține în cel mai scurt timp un răspuns.

Citește și...