Cum se calculează cel mai ieftin RCA din România?

Publicat: 31/05/2019 | 13:43
Cum se calculează cel mai ieftin RCA din România?

Cei mai mulți dintre proprietarii de autoturisme, atunci când au de ales o poliță de asigurare RCA, nu stau prea mult pe gânduri în privința avantajelor și companiei, ci caută mereu cea mai ieftină variantă. Astfel se face că firmele din domeniu, chiar dacă nu se bucură de ce mai bună reputație, nu duc niciodată lipsă de clienți.

Pentru a găsi mereu cele mai ieftine variante, acum căutarea s-a mutat pe internet. Cu o simplă întrebare și completarea unor informații minime, clienții pot găsi ceea ce își doresc mult mai simplu. Aceasta este tendința de achiziție a cumpărătorilor actuali, iar polițele de asigurarare și firmele autorizate cu vânzarea lor nu se sustrag acestei tendințe.

Pentru a afla cum se calculeaza cel mai ieftin rca din Romania puteți intra pe site-ul Rca-auto.ro și puteți afla care este cea mai simplă metodă pentru a intra facil și în cel mai scurt timp posibil în posesia poliței de care aveți nevoie.

Ce trebuie să faceți pentru a beneficia de cel mai ieftin RCA de pe piață?

În zilele noastre, multe probleme se pot rezolva printr-o simplă conexiune la internet. În cazul găsirii cele mai ieftine polițe RCA, de pe telefon, tabletă sau calculator se poate iniția o căutate pentru „cea mai ieftină polită RCA”, apoi tot ce aveți de făcut este să selectați site-ul și să intrați în softul de calculare a acestei asigurări.

Cu Rca-auto.ro, garantăm că întreg demersul nu durează mai mult de 2 minute și va fi extrem de simplu de realizat. Tot ce aveți de făcut este să introduceți numărul mașinii și perioada pentru care doriți încheierea acestei polițe.

În cazul în care ați mai cumpărat de pe acest site, datele voastre vor fi preluate automat, simplificând și mai mult achiziția. Apoi printr-un simplu click puteți afla care sunt toate ofertele disponibile pe piață. Dacă doriți să o alegeți pe cea mai ieftină, pe cea de la compania pe care o preferați sau pe cea mai complexă, decizia vă aparține. Cert este că în maximum 1 minut ați putut obține oferta pe care v-o doreați. Rămâne să stabiliți doar metoda de plată și apoi să așteptați să intrați în posesia asigurării de care aveți nevoie.

Așadar nimic nu poate fi mai simplu decât să cumpărați o poliță RCA prin intermediul softului de pe site-ul Rca-auto.ro.

Care sunt criteriile în funcție de care o poliță RCA poate fi mai ieftină sau mai scumpă?

Prețul unei polițe de asigurare poate varia în funcție de o serie de factori :

  •  – firma de la care alegeți să cumpărați asigurare;
  •  – vârsta, sexul și ocupația șoferului care conduce mașina;
  •  – dacă este o mașină personală sau de firmă;
  •  – starea tehnică a automobilului;
  •  – numărul amenzilor rutiere primite;
  •  – locul unde se conduce mai des mașina;
  •  – numărul accidentelor avute.

Pentru a beneficia de cele mai mici prețuri la RCA trebuie în primul rând să avem o conduită cât mai potrivită în trafic, în calitate de șoferi și cât mai puține incidente, amenzi, accidente. Sistemul se numește „Bonus malus” și recompensează șoferii fără evenimente rutiere cu asigurări RCA mai ieftine.

Prețul umei polițe poate fi mai mic și dacă proprietarii automobilului aparțin anumitor categorii care au parte de reduceri speciale, precum pensionari, studenți, șomeri, persoane cu dizabilități, anumite categorii de bugetari etc. Dacă nu va incadrați la niciuna dintre aceste categorii speciale, pentru a beneficia de tarife mai mici pentru achiziționarea unei polițe RCA este bine să alegeți să faceți această achiziție online. Aplicațiile disponibile pe aceste site-uri numite și calculator RCA vă pot ajuta să ajungeți rapid la cele mai avantajoase oferte ale firmelor de asigurări. În doar câteva minute și completarea câtorva date despre automobilul vostru puteți găsi cea mai ieftină poliță.

Există site-uri de pe care este disponibilă și descărcarea unor aplicații pentru mobil sau tabletă. Astfel orice persoană care are acces la acea aplicație poate încheia o poliță avantajoasă chiar din mers!

Pentru a fi siguri că alegeți întotdeauna cel mai ieftin RCA, căutați întotdeauna  compania care oferă cel mai mic preț, chiar dacă trebuie să schimbați periodic asiguratorul.

De la cine puteți achiziționa online cel mai ieftin RCA ?

Best Asig Consult, agentul de asigurare autorizat ce se află în spatele site-ului Rca-auto.ro este și operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP, specializat în oferirea de servicii online în domeniul asigurarilor auto, atât către persoane fizice, cât și către persoane juridice. Compania  încheie atât polițe de răspundere civilă auto RCA, cât și a polițe facultative CASCO.

Promptitudinea și un raport calitate-preț cât mai bun au contribuit la fidelizarea clienților și la obținerea unei  poziții importante pe acestă piață puternic concurențială. Viziunea și stategia comapaniei, pusă la punct împreună cu partenerii asiguratori, contribuie la oferirea de servicii de calitate și la satisfacerea cerințelor celor mai exigenți clienți.

Dacă sunteți în căutarea unui broker de asigurări cu experientă, de la care să cumpărați online cel mai bun și cel mai ieftin RCA auto, atunci site-ul anterior menționat este alegerea cea mai potrivită. Veți avea parte de prețuri speciale, fără costuri ascunse, suport clienți și cele mai bune oferte.

Citește și...