Babi Minune
Babi Minune impreuna cu iubita sa

Babi Minune, manelistul-senzatie din serialul "Inima de tigan", se pregateste sa intre in randul lumii. Desi nu a implinit inca 17 ani, pustiul se pregateste sa i se nasca, in numai cateva saptamani, primul copil.

Pe numele sau adevarat Dobre Luis David, Babi Minune s-a nascut in 16 iulie 1996, la Ploiesti, si a cunoscut celebritatea o data cu aparitia in serialul "Inima de tigan", difuzat zilnic, de la 20,30, pe Acasa TV.

Babi Minune impreuna cu iubita sa
Babi Minune impreuna cu iubita sa
In ultimii ani, Babi a dat din coate si a reusit sa-si daca un loc in lumea manelelor, agenda sa fiind acum plina cu concerte si cantari in Romania, Italia si Belgia, dupa cum ne-a spus impresarul lui, Catalin Rotaru.

Babi Minune si Geogiana. sursa: Facebook
Babi Minune si Geogiana. sursa: Facebook
"Atat timp cat Babi e serios si punctual, eu nu vad nimic rau in faptul ca iubita lui e insarcinata, chiar daca el este tanar. Va deveni tata la o varsta normala, pe vremea parintilor sau a bunicilor nostri nu era nimic iesit din comun sa ai un copil la 17-18 ani. Au o relatie foarte serioasa si, din cate stiu, nu face cununie acum.

Iubita manelistului este insarcinata
Iubita manelistului este insarcinata
Cat despre planurile lui de viitor, stiu ca momentan locuieste acum cand cu mama sa, cand cu iubita. Cel mai mult timp petrecem, insa, in masina si in avion, in drum spre spectacolele pe care le avem", a declarat impresarul Catalin Rotaru pentru CANCAN.ro.

 

Catalina David

Citeste despre:babi minune, manelist


Share On Facebook