Cum te pregătești pentru un interviu pentru un job de peste 2500 de euro pe lună

Autor:
Publicat: 10/10/2019 | 17:56

În primul rând trebuie să înțelegi care este diferența între un studio de videochat obișnuit și unul glamour. În cazul celor din urmă, modelele sunt încurajate să facă bani fără să se dezbrace și fără să ofere show-uri erotice.

Prin urmare, la un interviu pentru a lucra într-un studio de videochat glamour, trebuie să te prezinți având câteva atu-uri în mânecă:

– chiar dacă studiourile non-adult nu încurajează modelele să se dezbrace în fața camerei, aspectul fizic rămâne unul important. Ca model, vei interacționa cu vizitatori care caută un partener de conversație plăcut sau chiar o relație, caz în care aspectul fizic îngrijit, părul, machiajul sau manichiura contează extrem de mult. Prin urmare, prezintă-te la interviu așa cum te-ai prezenta și la job, ca model. Arată-le că te preocupă cum arăți.

Sfat: Întreabă la interviu dacă, după începerea colaborării, ți se vor oferi sesiuni de beauty. Dacă răspunsul este negativ, sfatul nostru este să refuzi și să te orientezi spre un studio care are grijă de aspectul fizic al modelelor cu care lucrează.

– pornind tot de la ideea că vizitatorii unui studio glam caută partenere care să-i asculte, cu care să poată discuta și care să-i ajute să se destindă, arată-le viitorilor tăi angajatori că ești o persoană plăcută, deschisă și amuzantă. Pentru asta, tot ce ai de făcut este să te relaxezi, să nu te mai gândeșți că ești la un interviu, să răspunzi natural la întrebări și vei avea numai de câștigat.

Sfat: Interesează-te dacă vei avea la dispoziție un trainer dedicat și dacă vei face cursuri de limbi străine. Din nou, dacă răspunsul este negativ, te sfătuim să te reorientezi spre studiouri care te pot ajuta să te dezvolți.

– spune-le intervievatorilor ce-ți dorești de la colaborarea cu ei. Spune-le care sunt așteptările tale financiare, spune-le care este mediul de lucru pe care ți-l dorești și află și tu de la ei exact același lucru: ce-și doresc de la colaborarea cu tine.

Sfat: Întreabă dacă toate câștigurile îți vor fi plătite legal și află ce beneficii mai ai pe lângă cele financiare. Un studio glamour serios ar trebui să-ți ofere inclusiv asigurare medicală și asigurare stomatologică private.

Odată ce ai înțeles toate cele de mai sus, prezintă-te la interviul pentru studioul de videochat glam ca la orice alt interviu pentru un job obișnuit. Cu siguranță vei fi acceptată.

Dacă vrei să știi mai multe despre ce înseamnă un job la un studio de videochat glam, află totul direct de la cei care se ocupă de el. Poți să-i suni sau să le scrii pe Whatsapp, AICI. Îți vor răspunde pe loc și cu plăcere la orice întrebare.

Urmărește secțiunea eChat by Studio20 în CanCan și vom reveni cu detalii interesante din culisele acestei industrii. Pune-ne întrebări și vom încerca să le răspundem în articolele care urmează.