Cupon reducere și voucher cadou Animax • Aprilie 2020

Am ales pentru tine reduceri și promoții în magazinul Animax

11%
PROMOȚIE

11% reducere la hrană uscată pentru câini la Animax

31.99 lei
PROMOȚIE

Colivii de la 35 lei la Animax

Car orange
Livrare gratuită

Livrare gratis pentru 49 RON

Cupoane, coduri de reducere și promoții pentru Animax, care ți-au scăpat

Coduri de reducere, cupoane și promoții asemănătoare

Cod voucher Pentru animale 5% off pentru deparazitare

Cod voucher Pentru animale 5% off pentru deparazitare

Nu mai cheltui prea mulți bani! La Pentru Animale a apărut codul discount care reducerea valoarea coșului de cumpărături cu până la 5%. Cu Pentru Animale cumpărăturile sunt mai plăcute! Nu ai cum să ratezi această ocazie!

  • - 5%

Mai multe despre Animax

Cum se utilizează un cod promoțional pentru a face cumpărături inteligente?

Un cod promoțional ar fi perfect pentru a cumpăra produse necesare animalului tău de companie? Citește instrucțiunile de mai jos și fă o comandă simplă.

Observă cu atenție ofertele promoționale și pune-le deoparte pe acelea pe care le vezi mai bune. Imediat lăngă ele vei găsi un spațiu roșu intitulat cu „Folosește codul”. Apasă și vezi conținutul acestuia, iar apoi salvează-l într-un clipboard pentru a-l folosi mai târziu. În următorul pas, adaugă în coșul de cumpărături produsele de care s-ar bucura animalul tău de companie și inserează codul în secțiunea cu „Folosește cupon”.

Încarcă acum codul de reducere în magazinul Animax

Ești cel mai aproape de final dacă apeși pe "Finalizare comandă". Mai ai de selectat preferința ta în ceea ce privește livrarea și plata și apoi aștepți liniștit comanda. Dacă treci de 199 lei, ai transportul gratuit, iar dacă vrei să returnezi comanda, ai la dispoziție 14 zile calendaristice.