Curs valutar BNR 22 ianuarie 2020. S-a întâmplat din nou! Cât costă astăzi 1 euro

Publicat: 22/01/2020 | 08:27
Curs valutar BNR 22 ianuarie 2020. S-a întâmplat din nou! Cât costă astăzi 1 euro

Banca Națională a României a oferit informații de ultimă oră cu privire la valoarea pe care o înregistrează astăzi monedele. Spre deosebire de ieri, astăzi, 22 ianuarie, euro, dolarul american, dar și lira au crescut!

Cursul interbancar afișat în această dimineață a oferit informații despre valoarea pe care o au monedele astăzi, 22 ianuarie. Atât euro și dolarul american, cât și lira, au crescut față de ziua precedentă, iar specialiștii sunt de părere că euro se apropie din nou de pragul de 4,8 lei.

Cursul valutar interbancar

UPDATE 13:35

Deși specialiștii anunțau în această dimineață că euro este în creștere, potrivit ultimelor informații oferite de actualizarea cursului valutar, moneda scade și înregistrează o valoare de 4.7786 lei.

Dolarul și lira sterlină au rămas în pantă ascendentă și, față de ziua de ieri, înregistrează o valoare mai mare. Astfel, dolarul american valorează azi, 22 ianuarie, 4.3095 lei, iar lira sterlină, 5.6295 lei.

Banca Națională a României informează, prin intermediul cursului interbancar afișat în această dimineață, că valoarea unui euro a crescut. Mai mult, specialiștii susțin că moneda este din nou aproape de pragul de 4,8 lei, iar în următoarea perioadă, va fi tot în creștere.Curs BNR Euro

1 euro = 4.7781 lei

Curs BNR dolar

În aceeași situație se află și dolarul american, căci și el este tot în creștere. Cursul interbancar informează că astăzi, 22 ianuarie, moneda înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri.

1 dolar american = 4.3106 lei

Curs BNR Liră sterlină

Și, da! Și lira sterlină este în creștere față de ziua de ieri, după cum informează Banca Națională a României prin intermediul cursului interbancar afișat în această dimineață. Lira sterlină înregistrează o valoare mai mare decât ieri, 21 ianuarie.

1 liră sterlină = 5.6274 lei

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.

Citește și...