Dăm premii record la aparate! Prinde-le și tu în oricare agenție Superbet!

Autor:
Publicat: 26/08/2020 | 17:02
Dăm premii record la aparate! Prinde-le și tu în oricare agenție Superbet!

Pasionații jocurilor la aparate știu păcănelele din agențiile Superbet au oferit cele mai multe și cele mai marii premii de pe piață. Acum, SuperJucătorii au două mari motive să-și forțeze norocul. Potul cel mare la categoria vedetă a sărit în aer, iar un nou premiu a fost introdus special pentru a face serile jucătorilor adevărați mai frumoase și mai productive!

Vezi pe acest link la ce joc am mărit considerabil premiile și vino apoi în oricare agenție Superbet, pentru a pune mâna pe noile câștiguri record!

Premiul cel mare a explodat și își așteaptă câștigătorul

Primul argument dintre cele două enumerate mai sus se referă la creșterea spectaculoasă a premiului cel mare. Acesta a ajuns la o sumă considerabilă și poți fi tu fericitul său câștigător. Pentru a vă face o idee despre cât de mult a crescut, accesați linkul de mai sus sau luați în calcul că fostul premiu cel mare e acum primul dintre cele 5 praguri noi de câștiguri. Verifică online noile câștiguri mărite și caută apoi să le prinzi! Ai la dispoziție, cu șanse egale, oricare aparat din rețeaua de agenții Superbet. Cât despre miza minimă, nu te stresa. E una modestă, pe care o poți ajusta cât vrei de mult!

Încearcă și Super Hours, cel mai nou premiu național zilnic!

Bucuria de la pasul unu e completată de cea de la pasul. Asta pentru că nu doar am crescut premiile, dar le-am și înmulțit. Am introdus Super Hours, care oferă cele mai noi premii naționale zilnice. Acestea pot fi câștigate în intervalul orar 17:00-20:00 și sunt pentru toată lumea. Poți ataca și tu un câștig la Super Hours, investind jumătate dintr-o franzelă! Da, ai auzit bine, atât trebuie să plătești pentru o mână la noul premiu național, care poate fi și câștigătoare.

Află aici totul despre Super Hours, cel mai nou premiu național pus la dispoziția jucătorilor și prinde-l la oricare aparat din rețeaua națională de agenții Superbet!

Creșterea premiilor la jocul vedetă și introducerea noului Super Hours duc cifrele și experiența ta la aparate la alt nivel. Sunt premii record, mai multe și mai mari, cu mize minime și accesibile oricui, de oriunde. Ce poți să-ți dorești mai mult, decât poate puțin noroc, care să facă diferența? Vino în agenții și fă aparatele să clipească!
#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER #PARIEMPEBINE