Dan Capatos a umilit-o pe Andreea Marin. Dezvăluiri despre comportamentul Zânei

Publicat: 16/07/2019 | 10:33
Dan Capatos a umilit-o pe Andreea Marin. Dezvăluiri despre comportamentul Zânei

Dan Capatos a umilit-o pe Andreea Marin în cadrul unui interviu oferit recent. Cunoscutul prezentator de la Antena 1 a făcut dezvăluiri sincere despre comportamentul Zânei, așa cum a fost supranumită fosta moderatoare a emisiunii “Surprize, surprize”, care a rulat ani buni în grila de programe de la TVR.

Citește și: Dan Capatos a spus adevărul despre bătaia dintre Nicolae Guță și iubita lui gravidă de la Antena 1. A fost o făcătură

Dan Capatos a umilit-o pe Andreea Marin

Acceptând invitația lui Selly de a îngropa securea războiului, Dan Capatos s-a întâlnit cu celebrul vlogger și i-a răspuns întrebărilor acestuia… care nu au fost tocmai cele mai comode. La un moment dat, tânărul l-a întrebat pe moderatorul de emisiuni ce a simțit și ce simte atunci când invitații săi devin violenți în limbaj și chiar fizic, iar în timp ce răspundea, acesta a atins un subiect sensibil: comportamentul Andreei Marin. “În general, când întâmplă lucruri din astea: când se ridică invitatul și înjură și… tu te bucuri? Nu te bucuri?!”, l-a întrebat vloggerul pe Dan Capatos.

Citește și: Super ofertă: Samsung la super preț + voucher Blue Air 100 EURO

“Nu, mă. Nu… sunt mai multe… Dacă vorbim de prezent, nu. Și în prezent oricum, de doi am am schimbat-o (n.r.: formatul emisiunii) și nu se mai întâmplă lucruri din acestea. Ajunsesem să nu mai fac chiar orice pentru raiting, că nu mai aveam nimic de demonstrat. Dacă în primii ani erai la luptă cu toți…, pe parcurs, «mi-au murit» toți concurenții, profesional vorbind, știi? Și rămăsesem singur, ai o autosuficiență, știi… nu mai ai ce demonstra, nu mai ai cu tot dinadinsul dorința asta: «Bă, să facem, să rupem! Să dregem». Oricum mergea și merge din inerție. Poate că și… nu știu, îmi place mie să cred că poate datorită felului meu, că nu îmi dau ochii peste cap: cum sunt aici, așa sunt și acolo. Adică, m-au întrebat mulți: «Bă, care e secretul longevității în televiziune?» sau poate și la voi (n.r.: vlogger). Să fii firesc, să fii natural. Să nu fii Andreea Marin, să nu fii… știi? Într-un fel, pe ecran și altfel în viața reală”, a declarat prezentatorul de la Antena 1.

Citește și: Profită de ofertă verii la Telekom: Samsung + abonament = voucher Blue Air 100 EURO

Fără să facă alte comentarii în legătură cu atitudinea și comportamentul Zânei, Dan Capatos și-a continuat șirul dezvăluirilor cu felul în care era el la începutul carierei în televiziune, dar și cu rememorarea tragediei aviatice de la Balotești, fiind cel mai mare accident aviatic din Romania.

“La început, da, într-adevăr aveam cum aveam și la începuturi în ’92, când m-am angajat: «Dă, Doamne să pice un avion. Dă, Doamne să moară, să am ce scrie», știi? Că așa ești dacă vrei să fii competitiv. Nu e bine să fii așa, te vede Dumnezeu, că la mine chiar a picat un avion. Eu am fost primul care s-a dus la tragedia de la Balotești. (…). Cursa de Bruxelles, înainte să ajungă jandarmii să încercuiască, pentru că mașina de jandari a greșit drumul. Și eu, dintr-o nimereală am ajuns primul pe câmp acolo. Am călcat pe bucăți de mâini, pe o limbă de om, tălpi retezate, adică mi-am dat seama că poate e rău să îți dorești așa ceva. Știi cu karma, că atragi ceea ce gândești”, a mărturisit Dan Capatos în fața lui Selly.

Citește și:  Ai și telefon, și bani de avion + net 4G nelimitat la Telekom

Data de 31 martie 1995 a intrat în istoria neagră aviaţiei a României. Atunci, țara noastră a avut de-a face cu cea mai mare catastrofă: 60 de oameni îşi pierdeau viaţa, lângă Bucureşti, după ce Airbusul care decolase de pe Otopeni și care trebuia să îi ducă spre Belgia se prăbuşea subit după nici două minute de zbor.

Citește și...