Dan Petrescu comentează cinic eliminarea Craiovei! „Nu m-a surprins rezultatul!”

Publicat: 29/08/2020 | 07:13
Dan Petrescu comentează cinic eliminarea Craiovei! „Nu m-a surprins rezultatul!”

Înainte de meciul pe care CFR Cluj îl va disputa cu Sepsi în Liga 1, Dan Petrescu a comentat în stilul caracteristic eliminarea Universității Craiova din Europa League.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Chiar dacă CFR Cluj va întâlni Sepsi în Liga 1 sâmbătă, antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, nu a rămas impasibil la eliminarea Craiovei din Europa League, cu echipa gruzină Lokomotiv Tbilisi. „Nu m-a surprins rezultatul din meciul Craiovei. Adică, e o surpriză, dar nu aşa mare. În cupele europene se poate întâmpla orice. E o dramă în România, dar eu nu o văd aşa. Noi oricum facem dramă din orice. Se întâmplă să prinzi o zi proastă, după un drum lung. Am văzut şi puţin din meci, iar adversarul nu a fost aşa de slab. Dar nouă ne place să ne credem sus… am rămas cu generaţia noastră de acum 30 de ani. Toţi cred că am rămas acolo. Toţi vor rezultate, dar ţinând cont de investiţiile care se fac în România… Nu înţeleg ce vrem noi de la viaţă. Chiar nu înţeleg. Noi nu investim nimic şi vrem să scoatem rezultate.” a declarat Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Cât despre duelul echipei sale cu Sepsi, „Bursucul” nu s-a sfiit să avertizeze. “Sepsi a fost tot timpul un adversar incomod pentru CFR. Au un antrenor foarte bun, cu experiență, care motivează bine, iar echipa joacă agresiv. În primul meci, cel cu Craiova meritau victoria. Au ratat foarte mult, dar au jucat mai bine. Sigur vor încerca să profite de problemele noastre de lot. Avem jucători care au jucat trei meciuri în opt zile. Am jucat pe sintetic în Malta, apoi la Clinceni, unde gazonul nu era atât de bun și apoi aici a fost un meci dramatic cu o echipă foarte bună. Sunt jucători care nu mai pot să ducă, riscăm și alte accidentări, pe lângă cele patru pe care le avem.” a concluzionat antrenorul clujenilor.