DAVID GUETTA, show de zile mari la TIMESHIFT, cel mai tare festival al verii! Am aflat ce pretenţii a avut artistul cât a stat în România!

Publicat: 23/07/2017 | 15:25

David Guetta a făcut sâmbătă un show incendiar la Bucureşti, în cadrul festivalului Timeshift, care are loc între 20 şi 23 iulie, la Romexpo, dată stabilită de organizatori în funcţie de disponibilitatea artistului, doar pe 22 iulie acesta putea să vină în ţara noastră.

Sâmbătă noapte, David Guetta a fost în centrul atenţie, fascinându-şi fanii cu spectacolul pe care l-a făcut în Bucureşti, la festivalul TimeShift. Renumitul DJ francez a acceptat să mixeze din nou pentru fanii din România, însă a avut câteva condiţii.

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă dezvăluie în exclusivitate care au fost pretenţiile artistului. Potrivit surselor noastre, DAVID GUETTA a cerut să i se pună la dispoziţie două maşini de teren, ambele din categoria SUV de la Mercedes.  Deşi a folosit doar  unul dintre autoturisme, cunoscutul DJ a vrut ca cealaltă maşină să circule în faţa lui, pentru a se simţi în siguranţă.

El a mai cerut un apartament la un hotel de cinci stele, un şofer care să vorbească limba engleză, o gardă de corp care să se asigure că nu este implicat în niciun incident, dar şi o asigurare medicală, pentru el şi echipa sa.

Cele mai multe cerinţe au fost însă legate de scena unde a mixat, artistul francez s-a asigurat că totul este pe placul lui, aşa că a trimis inclusiv dimensiunile pe care trebuie să le aibă scena, câte ecrane cu led-uri să fie amplasate de-a lungul scenei şi câte în jurul pupitrului său. 

 ,,Buna ziua, Bucureşti! Sunt David Guetta şi o să ajung la voi, sunt gata de petrecere la TIMESHIFT Festival, pe 22 iulie. Ne vedem acolo!’’, era mesajul lui David Guetta înainte cu câteva zile de concert.

Artistul de origine franceză are o carieră de peste 20 de ani în domeniul muzicii electronice, iar piesele sale se lansează direct pe primele locuri ale topului Billboard, de peste 10 ani. 

Festivalul TimeShift a adunat peste 100 de artişti pe cele patru scene amplasate la Romexpo. Evenimentul a început joi şi se va încheia diseară, când pe scenă vor urca, printre alţii, Above and Bezond,Chicane şi Goldie.

 

Citește și...