valentina pelinel

Valentina Pelinel a anuntat astazi ca va avea un baietel si a spus ca va dezvalui identitatea tatalui in momentul in care se va intoarce in tara.

 

Asa cum a spus in primul moment in care s-a zvonit ca este insarcinata, Valentina Pelinel a anuntat luni ca minunea s-a intamplat, explicand si de ce a asteptat pana ce sarcina a ajuns la patru luni. “Am vrut sa fiu sigura. Mamele stiu de ce” a explicat Valentina, referindu-se la riscul sa piarda sarcina, prezent mai ales in primele luni. Valentina Pelinel a refuzat deocamdata sa spuna cine este tatal micutului, care se pare ca va fi baiat, spunand ca va aface acest lucru la momentul potrivit. Ea a refuzat sa comenteze speculatiile ca acesta ar fi Cristi Borcea, dar nu a negat ca a facut o vizita la penitenciar, unde este detinut actionarul dinamovist. “Nu pot sa spun la cine m-am dus, ci doar ca am dus un pachet” a mai spus Valentina.

 

Valentina Pelinel
Valentina Pelinel

Pelinel sustine ca a fost un copil asteptat si ca atat ea, cat si tatal micutului sunt extrem de fericiti, iar micutul va fi asumat de amandoi. Mai mult decat atat, sarcina a fost una usoara, a dezvlauit fostul fotomodel.

 

 

"Da. Eu am promis si am spus ca voi anunta. Mi-am dorit sa anunt eu. Nu s-a intamplat chiar asa. A fost un mic decalaj. Mi-am dorit sa fiu sigura de chestia asta inainte sa anunt. Eu am fost la doctor si unii si-au dorit sa anunte inaintea mea. Sunt la inceput, dar am trecut de perioada critica. E o sarcina foarte usoara.

 

Valentina Pelinel
Valentina Pelinel

Nu am simtit nimic, greturi, nimic. Am simtit nevoia sa manacn mai mult si am dat vina pe sarbatori, dar in rest ma simt perfect. fac sport, nu am simtit nimic, numai de bine. E un moment dorit si asumat. Nu te joci cu asa ceva. De cate ori am fost intrebata de-a lungul anilor am fost cinstita. Eu am fost o fire mai copilaroasa. M-am maturizat mai greu si fiind eu copilaroasa nu mi-am dorit un copil, dar acum chiar mi l-am dorit si s-a intamplat repede. E un dar de la Dumnezeu. Nu stiu cine a pronuntat cuvantul stearpa, dar nu poti spune asa ceva despre nicio femeie de pe pamantul asta. O femeie are un copil cand vrea Dumnezeu. Nu a fost o chestie asumata numai din partea mea, ci si din partea tatalui. Nu sunt genul care sa faca surprize de genul acesta. A fost o chetie asumata de ambele parti si ambele parti sunt fericite. Vedem in ce zodie o sa fie, in iunie", a dezvaluit Valentina Pelinel

 

Cristian Borcea si Alina, actuala sotie
Cristian Borcea si Alina, actuala sotie

Mama Valentinei Pelinel s-a bucurat enorm sa afle ca va fi bunica

"Mama e cea mai fericita din lume. Mama a avut o experienta nefericita. A pierdut un copil de Craciun care era baiat, asa ca avea sa aiba un baietel, dar nu a a fost sa fie. Trebuia sa fie baietel, pentru mama mea. Eu imi doream, dar n-am vrut sa ma concentrez mult pe asta. daca Dumnezeu vrea sa fie, sa fie. Nu am vrut sa devin obsedata, sa-l pierd. Am incercat sa fiu pozitiva. M-am rugat mult la Dumnezeu daca e bine sa vina acum in viata mea, sa vina. Am facut mai multe teste, la distanta, sa vad daca e inca acolo"

In ceea ce priveste poftele, Valentina nu se abtine de la nimic.
"Mananc mai mult, aceleasi lucruri si altele in plus. daca vad mancarea atunci poftesc. De Revelion am fost la munte si am fost intr-un grup de prieteni, cu multi copii si parca vad altfel copiii, parca imi sunt mult mai dragi. Abia acum pot spune ca sunt cu adevarat implinita", a adaugat blondina.

 

"Cand sunt provocata, nu raspund"

Intrebata despre presupusa relatie a lui Borcea cu Pelinel, sotia dinamovistului, Alina Vidican, a reactionat dur, numind-o “stearpa”

 

Valentina pelinel

"Am invatat ca atunci cand sunt provocata nu trebuie sa raspund. Cineva acolo sus stie exact cum s-au intamplat lucrurile. E cineva acolo sus care iarta. Atunci ma poate judeca toata lumea.

Am invatat ca atunci cand sunt provocata nu trebuie sa raspund. Cineva acolo sus stie exact cum s-au intamplat lucrurile. E cineva acolo sus care iarta. Atunci ma poate judeca toata lumea.

De-a lungul timpului au fost multe si o sa mai fie multe doamne. Nu stiu ce lucruri s-au spus despre mine, dar nu in detaliu ca de ce sa ma obosesc. Am invatat ca in viata n-o sa poti sa multumesti pe toata lumea. Intotdeauna vor fi cativa care vor avea cuvinte urate la adresa ta. Eu nu judec pentru ca nu cunosc adevarul suprem. Am invatat ca nu e bine sa judeci. Trebuie sa te uiti in primul rand in curtea ta, apoi sa arunci cu noroi in curtea vecinului", a mai spus Valentina Pelinel.

(Gabriel Niculescu)

Citeste despre:valentina pelinel, valentina pelinel sarcina, valentina elinel declaratii, cristi borcea, cine e tatal copilului valentina pelinel


Share On Facebook