De ce nu este o rușine să fii model de videochat

Publicat: 28/07/2020 | 12:53
De ce nu este o rușine să fii model de videochat

Dacă ți-a trecut vreodată prin cap gândul de a deveni model de videochat, dar te-ai răzgândit chiar înainte de a programa un interviu la un studio din cauza gurii lumii, poate că a venit momentul să analizezi din nou această posibilitate. Găsești mai jos trei argumente care spulberă ideea conform căreia jobul de model videochat ar fi considerat rușinos. 

Videochatul este o formă de socializare online

Unul dintre motivele principale pentru care societatea se grăbește să catalogheze jobul de model de videochat că fiind unul rușinos, este faptul că interacțiunea dintre model și utilizatorul platformei de videochat este contra cost. Totuși, acest lucru este acceptat de către membrul plătitor în momentul în care alege să petreacă timp în particular cu modelul preferat, nu este nicidecum o favoare, ci un schimb de servicii, acceptat de comun acord.

Pe lângă taxa pe minut care se aplică din secunda în care interacțiunea dintre model și membru devine privată, modelul poate primi surprize care sunt convertite instant în bani și se adaugă încasărilor din ziua respectivă. Astfel, admiratorii virtuali își pot răsfăța preferatele cu surprize personalizate, în semn de mulțumire pentru timpul petrecut împreună. Din nou, este strict alegerea utilizatorului serviciilor de videochat dacă dorește să îi ofere modelului aceste mici atenții, astfel că singura grijă a modelelor de videochat este aceea de a crea o atmosferă plăcută și distractivă în camera virtuală.

Videochatul nu înseamnă nuditate

O altă percepție greșită asociată domeniului videochatului este aceea că un astfel de job presupune nuditate. Este adevărat că uneori interacțiunea privată dintre membrul plătitor și model poate deveni mai fierbinte, însă ține de fiecare model în parte cât de mult dorește să dezvăluie în fața camerei. Limitele personale sunt setate de fiecare model în parte, iar tot ce se întâmplă în timpul interacțiunii private rămâne la latitudinea modelului.

Ca în fiecare domeniu de activitate, există trenduri care dictează direcția în care se îndreaptă și videochatul. Platformele de videochat premium se orientează tot mai mult către reducerea nivelului de conținut erotic din afara interacțiunilor private, astfel că aceste site-uri se aseamănă tot mai mult rețelelor clasice de socializare. De aceea, există reguli tot mai stricte în ceea ce privește vestimentația, atitudinea și gesturile modelelor aflate în afara interacțiunilor private, nerespectarea acestor reguli atrăgând după sine penalizări serioase, sau chiar închiderea contului de model.

Videochatul te ajută să te dezvolți pe plan personal și financiar

Pentru a putea avea conversații interesante cu oameni din toate colțurile lumii, trebuie să știi să comunici în limba engleză, pe diverse subiecte. Astfel, modelele de videochat își perfecționează cunoștințele de limbă străină și își îmbogățesc constant bagajul de cultură generală. În plus, s-a constatat că nivelul de stimă de sine este mai ridicat în cazul unui model de videochat, ceea ce se traduce printr-o viață personală mai împlinită.

Trebuie menționat faptul că un model care colaborează cu un studio de videochat specializat în formarea modelelor de top ajunge la încasări de peste 10.000$ lunar, câștiguri care, la rândul lor, deschid o mulțime oportunități: de la achiziționarea unei locuințe, la vacanțe în locuri de vis sau deschiderea propriilor afaceri.

Așadar, poate a venit momentul să te gândești serios la ofertele de angajare videochat și să începi să trăiești viață fără griji la care doar ai visat.