De ce se teme cel mai mult celebrul Maradona! Acum totul e clar

Publicat: 16/06/2018 | 13:32

Diego Maradona ar putea fi “detronat” de Lionel Messi în legătură cu performanța stabilită în timpul Cupelor Mondiale. Fostul fotbalist argentinian deține un record de 6 goluri marcate în timpul cunoscutei competiții, pe care le-a marcat în calitate de căpitan. (Console si accesorii gaming)

Citește și: Cristiano Ronaldo a intrat în istoria Cupei Mondiale după hattrick-ul reușit cu Spania!

În vârstă de 30 de ani, Lionel Messi e unul dintre fotbaliștii care scrie istoria modernă a fotbalului internațional. De altfel, performanțele sale de pe teren sunt atât de multe, încât nu este exclus să doboare recordul stabilit de legendarul Maradona în potrivit romaniatv.net. “Campionatul mondial are nevoie de Lionel Messi mai mult decât are el nevoie de Cupa Mondiale de Fotbal”, au titrat jurnaliștii de la The Guardian.

Citește și: Echipele calificate la Campionatul Mondial de Fotbal 2018

winmasters.ro vă propune un nou pariu foarte interesant pentru ziua a treia a Campionatului Mondial. Recordul marelui Maradona, de 6 goluri în calitate de căpitan la Cupele Mondiale, are șanse mari sa cadă. Și cine altcineva ar putea să-l bată dacă nu superstarul Argentinei, Lionel Messi? Sud-americanii își incep aventura în Rusia împotriva surprinzătoarei echipe a Islandei, într-o grupă extrem de echilibrată de la locul 2 în jos, la prima vedere. Atenție, pariul se încheie la 16:00, ora de start a meciului Argentina – Islanda.

Citește și: Cine transmite Campionatul Mondial de Fotbal 2018

La ora prânzului intră în joc o altă mare favorită la titlu, echipa Franței, care speră, în mod cert, la o comportare cel puțin egala cu cea de la Euro 2016. Primul meci pare ușor la prima vedere, naționala Australiei va putea să țina piept cu greu vedetelor lui Deschamps.

Ziua plină de fotbal la cel mai înalt nivel continuă pe winmasters.ro cu meciurile Peru – Danemarca (19:00) și duelul foarte interesant dintre Croația și Nigeria (21:00).

Citește și...