Petre Cozma principala

Pe 8 septembrie, Marian Cozma ar fi trebuit sa implineasca 32 de ani. Ceea ce ar fi fost o aniversare s-a transformat, prin lama unui cutit, intr-o comemorare. Comemorare la care au existat momente tensionate pentru tatal regretatului sportiv.

Pe data de 8 septembrie, Marian Cozma ar fi implinit 32 ani, asta daca nu ar fi existat noaptea de 7 spre 8 februarie 2009, atunci cand, intr-un club din orasul maghiar Veszprem, sportivul si-a pierdut viata dupa ce a fost injunghiat de trei tigani.


Marian Cozma a fost ucis in februarie 2009
Marian Cozma a fost ucis in februarie 2009
In ziua in care Marian ar fi fost sarbatorit, familia sportivului a mers la cimitir pentru a-i aduce acestuia un nou omagiu. Este un ritual amar pe care Petre Cozma, sotia sa, apropiatii si prietenii il urmeaza in fiecare zi de 8 septembrie de dupa trecerea in nefiinta a lui Marian.

La fel s-a intamplat si acum, iar tensiunea si-a spus cuvantul in timpul ceremoniei care a avut loc si in prezenta Primarului Sectorului 2, Neculai Ontanu.

Neculai Ontanu a fost aproape de familia Cozma
Neculai Ontanu a fost aproape de familia Cozma

La un moment dat, tatal lui Marian Cozma, un munte de om, a simtit ca-l lasa picioarele si i s-a facut rau. Prezenta unui medic, prieten al lui Petre Cozma, a fost oportuna, iar dupa un scurt moment in care si-a tras sufletul, parintele regretatului handbalist si-a revenit si a putut asista mai departe la ceremonie. “A fost un moment mai dificil, am simtit cum ma lasa picioarele, dar am reusit sa trec peste. Poate de la caldura, de la tensiune. Suntem rezistenti, mergem mai departe si ne ducem crucea”, a comentat incidentul Petre Cozma.

Ceasul lui MArian Cozma este nelipsit de la mana tatalui sau
Ceasul lui MArian Cozma este nelipsit de la mana tatalui sau


A avut parte de onoruri militare


La fel ca la inmormantarea lui Marian si acum s-a strans foarte multa lume in cimitirul din Pipera
La fel ca la inmormantarea lui Marian si acum s-a strans foarte multa lume in cimitirul din Pipera
In ziua in care ar fi trebuit sa implineasca 32 de ani, Marian Cozma a avut parte de onoruri militare. “Le multumesc celor care nu l-au uitat pe baiatul meu. Cei de la Primarie, prietenii mei, toti au fost prezenti si acum si au aratat ca Marian este in continuare in gandurile lor”, a mai spus Petre Cozma.

CITESTE SI:

Obiectele de care nu se desparte niciodata Petre Cozma. “Marian le-a avut la el in seara in care a fost ucis”

Uluitor! Ce au putut sa ceara avocatii criminalilor lui Marian Cozma, chiar in ziua in care handbalistul ar fi implinit 32 de ani


Chiar de ziua lui Marian, avocatii criminalilor i-au chemat in Ungaria pe sotii Cozma


Petre Cozma butoneaza telefonul care i-a apartinut fiului lui
Petre Cozma butoneaza telefonul care i-a apartinut fiului lui
In urma cu o luna, CANCAN.ro a dezvaluit faptul ca familia Cozma a primit o veste naucitoare din Ungaria. Astfel, avocatii criminalilor au solicitat ca parintii lui Marian sa merga in tara vecina pentru a face mai multe teste medicale care sa ateste ca sunt bolnavi. Ziua aleasa pentru acest lucru a fost una care a creat indignare; 8 septrembrie! “Vor sa ne omoare si pe noi! Cum sa mergem noi acolo in ziua in care trebuie sa-i facem pomana lui Marian! Cum? Eu le-am zis ca nu putem sa ne deplasam, sotia mea e netransportabila, avem acte de la medici in acest sens”, a spus, atunci, tatal handbalistului.
 

Citeste despre:marian cozma, marian cozma comemorare, petre cozma, tragedie familia cozma, cozma marian, neculai ontanu


Share On Facebook