botez

Esenta crestinismului, botezul, a fost trecut in afara legii de catre Curtea Europeana a Drepturilor Omului! O decizie scandaloasa interzice sfanta taina a crestinarii celor mici!

 

Dezvaluirea a fost facuta pe un site bulgaresc, care citeaza decizia CEDO aplicabila din martie 2016. Judecatorii europeni au apreciat ca botezul crestinesc pentru un copil care nu isi poate exprima vointa, in contextul multiculturalitatii, ii incalca acestuia dreptul fundamental de a alege!

 

Botezul a fost scos in afara legii
Botezul a fost scos in afara legii

„Botezul copiilor incalca articolul 16 din Conventia Europeana, coroborat cu articolul 22: copiii, de fapt, nu au fost inca in masura sa inteleaga si sa isi exercite vointa lor libera, si, de fapt ei nu se afla intr-o pozitie de a accepta o credinta, deoarece nu sint constienti de ea. Botezul este un act care ar trebui sa fie ales in mod constient si nu poate fi impus de sus de o organizatie religioasa (in acest caz crestinismul), mai ales intr-un moment ca acesta, când Europa se afla intr-un amestec veritabil de rase, culturi si religii. Practica acestui sacrament este contrar interesului superior al copilului, in conformitate cu prevederile art. 3 din Conventia cu privire la drepturile copilului, ratificata la 25 mai 1992. Aceasta lege garanteaza libertatea personala."

(Gabriel Niculescu)

Citeste despre:botez, taina botezului, botezul interzis, botez interzis cedo, nu mai e voie sa-ti botezi copilul


Share On Facebook