nesu

Fotbalistul Mihai Nesu si-a incheiat socotelile cu sotia lui, Maria, in fata judecatorului. Cei doi soti au au divortat in secret, joi seara, folosindu-se de o prevedere din Codul Civil, care este aplicabila situatiei in care se afla fostul sportiv.

Mihai Nesu a cerut in luna mai divortul de sotia lui, Maria, inaintand solicitarea de separare legala magistratilor de la Judecatoria Oradea. De atunci, au trecut trei termene de judecata, in decursul unui proces tensionat, in care partile au cerut inclusiv recuzarea judecatorului, solicitare respinsa de un alt complet de judecata.

Mihai Nesu AC

 

Divortat pe motive medicale

Joi seara, sotii Nesu s-au aflat pentru ultima data impreuna in fata judecatorilor, exprimandu-su fara echivoc acordul pentru divort. In concordanta cu temeiurile legale ale solicitarii si actelor medicale de la dosar, divortul a fost insa pronuntat pe baza art 373 litera d) din Noul Cod Civil, si anume, la cererea aceluia dintre soţi a cărui stare de sănătate face imposibilă continuarea căsătoriei, si anume reclamantul, Mihai Mircea Nesu.

nesu

 

Ultima drama din viata fotbalistului

In anul 2011, in timpul unui antrenament, fotbalistul s-a accidentat si a fost la un pas de moarte. Medicii i-au salvat viata, insa Mihai a ramas paralizat de la gat in jos. Timpul a trecut, iar recuperarea acestuia nu a fost cea sperata. La jumatatea anului 2012, Maria si-a facut bagajele si a parasit locuinta lor din Olanda, refugiindu-se in casa parintilor sai din Oradea, orasul ei natal.

Mircea Nesu (74 ani) a fost arbitru international
Mircea Nesu (74 ani) a fost arbitru international
Intre timp, Mihai a revenit in tara, trecand recent printr-o alta drama: tatal sau, Mircea Nesu, a murit la spital, pe 20 octombrie, in urma unei intoxicatii cu medicamente. Nesu a negat permanent ipoteza ca s-ar fi sinucis.

M.Niculescu

Citeste despre:mihaita nesu divort, mihai nesu a divortat, maria nesu divort, mihai nesu divort


Share On Facebook