antonia

Are un băieţel de un an şi câteva luni, o fetiţă în Italia dar îşi mai doreşte un copil! Antonia se gândeşte serios să devină din nou mămică, şi se pune serios pe treabă!

 

Cântăreaţa de 26 de ani îl are pe Dominic, născut pe 27 decembrie 2014, din relaţia cu Alex Velea, şi mai are o fetiţă, pe Maya, din căsătoria încă neîncheiată cu Vincenzo Castellano. Chiar şi aşa, Antonia simte nevoia impetuoasă să devină mamă.

Antonia ar vrea să fie pentru a treia oară mamă
Antonia ar vrea să fie pentru a treia oară mamă

 

„Toată lumea mă întreabă dacă mai vreau să fac copii. E bine să faci şi 1000 de copii! Mie mi s-a spus că mai pot face un copil, maximum, şi parcă n-ar fi rău să profit de treaba asta cât sunt tânără, nu vreau să fac o pauză mare între copii!” a spus Antonia.

Cântăreaţa suferă după fica ei, Maya, de cinci ani şi jumătate, aflată la familia tatălui ei, în Sicilia, pentru că o vede destul de rar. Tocmai lupta pentru custodia fetiţei a ţinut divorţul pe loc, până acum!

(G.N.)

Citeste despre:antonia, antonia baietel, antonia fetita, antonia maya, antonia dominic, antonia alex velea, antonia veincenzo


Share On Facebook