robin williams

Vestea mortii lui Robin Williams a luat prin surpindere o lume intreaga. Actorul care a castigat premiul Oscar pentru filmul “Good will Hunting” in 1998 s-ar fi sinucis, spun politistii.

Serviciile de urgenta au fost chemate luni, la ora locala 11.55 a.m, dupa ce Robin Williams a fost gasit mort in locuinta sa. Politistii cred ca actorul s-a sinucis prin sinucis prin asfixiere.

robin williams
Sotia actorului este in stare de soc si a facut apel presei sa-i respecte viata privata. Susan Schneider a declarat: "In aceasta dimineata mi-am pierdut sotul si cel mai bun prieten, in timp ce lumea intreaga a pierdut un artist indragit si unul dintre cei mai frumosi oameni. Inima mi-e franta. In numele familiei lui Robin, cerem sa ni se respecte viata privata in aceasta perioada de durere profunda. Asa cum a ramas in memoria tuturor, speram ca nu decesul sau va fi elementul central, ci nenumaratele momente de bucurie si rasetele oferite milioanelor de oameni”, a spus Susan Schneider.
robin williams

Davir Steinberg, managerul sau: “Nimeni nu a facut oamenii sa rada precum a facut-o Robin Williams. Fratele meu, prietenul meu, sufletul meu pereche, o sa-mi fie dor de tine”.

CITESTE SI 
A MURIT Robin Williams! Politistii spun ca actorul S-A SINUCIS!

robin williams
Robin Williams a castigat premiul Oscar in 1998 pentru rolul din Good Will Hunting si a mai avut 3 nominalizari, in 1992 pentru rolul din “The Fisher King”, in 1990 pentru rolul din “Dead Poets Society” si in 1988 pentru “Good Morning, Vietnam”.

Politia a anuntat deja initierea unei anchete "cu privire la cauzele si circumstantele decesului".
Williams a fost vazut ultima data in viata de sotia sa, duminica seara, in jurul orei locale 10.00.

robin williams

O autopsie este programata pentru marti, la biroul de medicina legala din Marin County.
 

D.C.

Citeste despre:robin williams, a murit, sinucis, filme, sotia, familie, biografie


Share On Facebook