Declaraţii devastatoare. Celebrul Nelson Mondialu’ detonează bomba: cine este cu adevărat concurenta de la ”Gospodar fără pereche”. A cunoscut-o la un party de 3 zile ”Lili e calificată…”

Publicat: 12/10/2017 | 00:00

Departamentul de Anchete Speciale (DAS) al CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, noi informaţii incendiare despre Liana Pop, alintată Lili, o frumoasă concurentă din show-ul "Gospodar fără pereche", de la PRO TV. Tânăra originară din Bistriţa ar fi trecut prin patul simpaticului interlop clujean Nelson Mondialu’. Cel puţin aşa susţine celebrul personaj. (CITEŞTE ŞI: Un cunoscut interlop a plătit scump pentru două nopţi de plăcere cu o dansatoare: 500 de euro, bătăi de cap şi lacrimi gârlă!)

La cei 20 de ani ai săi, Liana Pop este o obişnuită a petrecerilor şi destinaţiilor de fiţe. Recent, concurenta show-ului „Gospodar fără pereche” s-a distrat la maximum în Ibiza, pe un iaht de megalux, în compania unor oameni de afaceri misterioşi. La party au fost prezente şi cel puţin trei dintre tinerele acuzate şi judecate în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”. (VEZI AICI TOATE DETALIILE).

Prin urmare, Lili nu ar avea chiar un anturaj cu care să se mândrească. În plus, surse categoria A, certificate astfel de Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au susţinut că participanta de la „Gospodar fără pereche” ar fi avut o aventură şi cu Nelson Mondialu’.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu simpaticul interlop clujean, care a confirmat că Liana Pop îi este binecunoscută.“În urmă cu ceva timp, am dat anunţ pe unul dintre conturile mele de socializare că organizez o petrecere. Mi-am lăsat numărul de telefon şi am rugat fetele interesate să mă sune. Am primit un telefon şi s-au prezentat la Cluj-Napoca cinci fete din Bistriţa. Printre care şi Lili. Am făcut o selecţie şi am păstrat doar două dintre ele. Pe Lili şi Ada pentru că erau cele mai dotate”, ne-a spus Nelson Mondialu’.

Ce a urmat este lesne de înţeles. “M-am distrat cu ele ca-n filme. Lili este… Doamne, Doamne. Este calificată… Îi place şi alcoolul, e moartă după distracţie. Au stat de vineri până luni, trei nopţi, la mine. Lili se îndrăgostise de mine, nu mai voia să plece. Le-am dus la un mall şi le-am cumpărat de încălţat. Ele doreau pantofi cu toc, dar le-am zis că-şi pot rupe genunchii. Aşa că le-am luat câte o pereche de şlapi”, a mai spus Nelson Mondialu’. (VEZI AICI: Anamaria Prodan revine în televiziune! Cine sunt cei 13 gospodari care îşi caută soţie în show-ul sexy-impresarei)

De altfel, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unei fotografii care confirmă spusele interlopului din Cluj-Napoca. Mult mai tânără, Liana stă cu spatele la Nelson, probabil în locuinţa sa. La momentul respectiv, actuala concurentă de la „Gospodar fără pereche” nu era brunetă, ci blondă. 

Nelson Mondialu’: „S-a încercat şantajarea mea”

La aproximativ o săptămână după ce Lili s-a întors la Bistriţa, au început şi problemele pentru simpaticul interlop originar din Cluj-Napoca.

“Primeam tot felul de mesaje de la persoane necunoscute. Că i-am făcut probleme, că fata ar fi minoră, că o să ajung la puşcărie. La un moment dat, mi s-au cerut chiar şi 20.000 de euro, dar nici eu nu sunt fraier! S-a încercat şantajarea mea. Mi s-a spus că au aflat părinţii ei şi că o să am probleme. Unul poreclit «Başa», un şmecher din Bistriţa, care era şeful ei, a aflat de toată povestea şi au încercat să mă facă. Dar de la Nelson nu a putut să scoată nimic. Lucrurile s-au rezolvat în cele din urmă pentru că, vorba aia, cunosc şi eu oameni în Bistriţa, nu sunt un oarecare”, a declarat Nelson Mondialu’. (NU RATA: Este căsătorit, dar s-a pozat cu o siriancă în camera de hotel! Vezi ce a făcut Nelson Mondialu’ când femeia s-a dezbrăcat)

În show-ul de la PRO TV, Liana Pop se luptă pentru inima studentului-gospodar Alexandru Abramiuc din Negostina, judeţul Suceava. Sau cel puţin aşa este scenariul show-ului. Pentru că, în realitate, dacă ţinem cont de spusele lui Nelson Mondialu’, tânăra nu ar fi deloc o fată cuminte, tentată de un trai liniştit, la ţară. (CITEŞTE ŞI: Verdict dur al judecătorilor în dosarul PROSTITUATELOR de lux! Vor fi condamnate la închisoare! Detalii incredibile din anchetă!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...