Remus Cernea
Remus Cernea si iubita sa

Deputatul Remus Cernea traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Monica, o tanara ONG-ista care lucreaza impreuna cu politicianul in cadrul mai multor proiecte.

Remus Cernea si iubita sa
Remus Cernea si iubita sa
Remus Cernea, un aprig sustinator al comunitatii gay,  a fost in ultimul timp in lumina reflectoarelor datorita unor propuneri controversate care au starnit furia mai multor persoane publice, printre care si Gigi Becali.  Deputatul  a vorbit in public despre diferite lucruri, insa aproape deloc despre partenera sa de viata.

monica david remus cernea

Politicianul care a stat pana la 39 de ani cu parintii, iar recent s-a mutat in chirie, declara intr-un interviu acordat CANCAN.ro in luna aprilie ca momentan nu se vede insurat si ca timpul pe care-l acorda vietii sale personale este limitat.

Intrebat cum suporta iubita lui sa-l vada atat de putin timp, politicianul a zambit: “Cine ma iubeste, ma ia asa cum sunt”.

Deputatul si partenera sa lucreaza impreuna in cadrul mai multor proiecte
Deputatul si partenera sa lucreaza impreuna in cadrul mai multor proiecte
Stia Remus Cernea ce spune atunci cand a afirmat acest lucru, si asta pentru ca iubita sa lucreaza alaturi de el la multe proiecte. O cheama Monica si lucreaza intr-un ONG. In plus, ea s-a ocupat si de o importanta campanie de constientizare, "Black Cat" (Pisica Neagra), prin care se incearca promovarea dreptului oricarui om de a fi "diferit".

Monica a absolvit Academia de Studii Agricole si este cercetatoare la Institutul National de Cercetare - Dezvoltare Agricola Fundulea.

In tandreturi la Poarta Sarutului

Deoutatul si iubita sa la Poarta Sarutului (foto:facebook)
Deoutatul si iubita sa la Poarta Sarutului (foto:facebook)
Relatia dintre Remus si Monica dateaza de ceva timp, iar cei doi petrec mult timp impreuna si datorita faptului ca lucreaza la aceleasi proiecte. Remus si partenera sa nu au ratat ocazia de a se fotografia prin locurile prin care au fost, atat in tara, dar si in strainatate. Intr- una din poze, cei doi se saruta sub Poarta Sarutului din Targu-Jiu, iar poza a fost postata de Monica pe pagina ei de Facebook.
Remus Cernea
De altfel, tanara are pe profilul ei mai multe poze cu deputatul, unul din albume fiind numit “My love”. Printre campaniile la care cei doi au participat se numara si cea impotriva intolerantei vestimentare si muzicale, iar Remus si Monica au aparut de mai multe ori impreuna in public atunci cand participau la diferite campanii.

In garsoniera lui Remus Cernea

Remus Cernea sta intr-o garsoniera inchiriata
Remus Cernea sta intr-o garsoniera inchiriata
Pe seama lui Remus Cernea,  cel care sustine legiferarea parteneriatului civil intre persoanele de acelasi sex, s-au nascut mai multe bancuri, majoritatea dintre acestea datorate faptului ca politicianul locuia inca alaturi de parinti, desi depasise 30 de ani.

“Remus Cernea s-a facut parlamentar ca sa-l poata supreaveghea parintii la televizor cat timp sunt plecaţi la serviciu”, sau “Parinţii lui Remus Cernea inca nu s-au decis unde sa-l trimita in tabara, in prima lui vacanta parlamentara”, sunt doar cateva din bancurile facute de cei de la revista Kamikaze pe seama politicianului.


Recent insa, lucrurile s-au schimbat in viata acestuia. A plecat din apartamentul parintilor intr-o garsoniera inchiriata, acolo unde a vorbit cu reporterii CANCAN.ro si despre   casatorie. "Sunt insurat cu munca mea. O casatorie presupune mari responsabilitati, mai ales cand apar si copii, iar eu muncesc cea mai mare parte a timpului. Sunt un workaholic, muncesc cu placere, dar o fac pentru o cauza. Pentru viata mea personala, timpul este limitat. Nu ma pot angaja intr-o casatorie, nu am cum”, spunea Remus Cernea. El mai afirma ca are o iubita care-l intelege.

foto:Facebook.com, Gothic jewelry for Black Cat Campaign

banner

 

(B.G.)

Citeste despre:remus cernea, deputat, iubita


Share On Facebook