Detaliul șocant de la locul tragediei! Dezvăluiri de ultimă oră despre moartea lui Răzvan Ciobanu

Publicat: 18/07/2019 | 10:19
Detaliul șocant de la locul tragediei! Dezvăluiri de ultimă oră despre moartea lui Răzvan Ciobanu

Au trecut trei luni de când Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier în urma căruia au rămas multe semne de întrebare. Ce se întâmplă acum, însă, în locul în care a avut loc tragedia, provoacă fiori pe șina spinării! 

Creatorul de modă a murit în a doua zi de Paște, însă imaginile de la locul accidentului arată de parcă și-a pierdut viața în urmă cu doar câteva zile. Se pot vedea de la distanță resturi din mașina de teren pe care o conducea, copacii puși la pământ în urma impactului, dar și lumânări lăsate în amintirea lui, scrie click.ro.

foto: click.ro
foto: click.ro

La scurt timp după această tragedie, fostul iubit al designerului i-a ridicat un mic altar în memoria lui, cu o cruce de lemn pe care stă scris numele lui.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. (VEZI ȘI:JUDECĂTORII L-AU GĂSIT VINOVAT! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AFACERISTUL ÎN RANGE-UL CĂRUIA A MURIT RĂZVAN CIOBANU)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de modă a fost înmormântat pe 2 mai în cripta bunicilor săi din Cimitirul Progresul din București.

Citește și...