Dezvaluirea care ar putea arunca in aer lumea vedetelor: „Adi Cristea a filmat-o in timp ce facea sex”

Publicat: 20/02/2014 | 09:09

Scandalul privind relatiile pe care Cristea le-a avut cu femei celebre sau mai putin celebre din showbiz este departe de a se termina. Se pare ca fotbalistul obisnuia sa isi filmeze cuceririle, avand in acest moment zeci de filmulete compromitaroare.

Dupa ce un apropiat de-al fotbalistului a sustinut ca acesta a facut sex cu Roxana Nemes si cu Bianca Dragusanu, Leo de la Strehaia vine cu noi dezvaluiri despre orgiile sexuale ale lui Cristea.

Cristea

Acesta spune ca sportivul obisnuia sa se filmeze in timp ce facea sex si ca detine mai multe inregistrari care, daca ar fi publicate, ar isca un scandal urias in showbiz. Leo de la Strehaia sustine ca are si el cateva inregistrari, pe care Cristea i le-ar fi trimis iubitei sale, Renata, in incercarea de a o cuceri.

Citeste si: Nemes a aterizat intr-un anturaj de fotbalisti! Dovada ca „Printul” si cel mai bun prieten al lui Mutu ar fi impartit-o o noapte

Printre filmuletele XXX se afla unul cu Roxana Nemes si unul cu Bianca Dragusanu. „Eu am filmulete pe care Adi Cristea i le-a trimis Renatei. Sunt de acum 5-6 ani. Cristea e in niste ipostaze…face sex cu fete. Nu vreau sa creada Radu Gloza ca am ceva cu el, dar da, e un filmulet cu Roxana Nemes. Si unul cu Bianca Dragusanu, care spune ca il iubeste pe Adrian, dar nu se stie care Adrian. Sa va spun ceva…Cristea aproape pe toate fetele le-a filmat”, a spus Leo de la Strehaia in emisiunea „Un show pacatos”.

Fotbalistul o strange in brate pe blonda, semn ca intre ei este mai mult decat o simpla amicitie
Fotbalistul o strange in brate pe blonda, semn ca intre ei este mai mult decat o simpla amicitie

Singura care se bucura de existenta unor astfel de inregistrari este Mariana Rosca, care a recunoscut faptul ca a avut cu fotbalistul o relatie de natura sexuala. „Daca are Cristea filmulet cu mine, sa ii arate. Eu chiar vreau, sa vada lumea ca am avut 15 orgasme, ca nu ma crede nimeni. Primul l-am avut in primele 5 minute”, a spus aceasta, cu zambetul pe buze.

adrian cristea

C.V.

Citește și...