Dezvăluiri șocante despre filiera proxeneților din Caracal. Eleve de 14-17 ani erau racolate de la liceu + erau violate, șantajate cu filmări XXX și vândute pentru sex!

Autor: I.D.
Publicat: 11/08/2019 | 23:19

Cazul crimelor din Caracal scoate la iveală și alte orori greu de imaginat în acest oraș aflat la nici 200 de kilometri de București. S-a vehiculat că Gheorghe Dincă, cel care susține că le-ar fi ucis pe Alexandra și Luiza, ar fi făcut parte dintr-o rețea de trafic de carne vie. Acest lucru nu s-a putut demonstra până acum, însă un lucru este cert: o filieră de proxeneți din Caracal care racola minore a fost destructurată. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut detalii halucinante din acest caz! 

În contextul dispariției celor două adolescente din Dobrosloveni și Dioști, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, despre care Gheorghe Dincă susține că le-ar fi ucis, se pune întrebarea dacă fetele nu ar fi fost răpite, inițial, cu scopul de a fi plasate unor traficanți de persoane. Cu atât mai mult cu cât au existat voci care au susținut că Dincă ar fi avut un asemenea anturaj. (Citește și: CARACAL, ORAȘUL INTERLOPILOR: ”FIICA MEA A FOST VÂNDUTĂ DE PRIETENUL EI LA O REŢEA DE PROXENEŢI)

Serivii sexuale contra 150 de lei

În dosarul unor traficanți de minore, din Caracal, grupare destructurată de DIICOT, în 2014, procurorii au explicat cum se practica prostituția cu minore, în zonă. Victimele, 13 la număr, din care nouă cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, erau ţinute într-un apartament din Caracal, care avea obloane din lemn masiv la geamuri şi era bine păzit de membrii grupului infracţional, ca nu cumva victimele să încerce să fugă. Lider al grupării de traficanți era Bogdan Daniel Marinel, iar membrii: Lăutaru Marinel, Bogdan Simona Mirela, Vizante Pătru Cătălin și Nelu Țeculescu, ultimul dintre ei nefiind la prima faptă de acest gen.

Doi dintre ei erau șoferi de taxi în Caracal, ei fiind și cei care le transportau pe minore pentru a oferi servicii sexuale bărbaților, mulți dintre ei austrieci, pentru suma de 150 de lei. Banii erau, de cele mai multe ori, încasați integral de proxeneți și foarte rar se împărțeau cu victimele.

Mecanismul ororilor

Fetele erau racolate cu forța, mare parte din ele direct din fața liceelor din Caracal.

Astfel, în ceea ce o privește pe minora R.(V ).A.M., instanța a reținut, potrivit declarațiilor minorei că, în cursul anului 2012, în timp ce era elevă în clasa a IX-a la Liceul MB din Caracal, a fost contactată telefonic de inculpat, «despre care auzise de la colege că se ocupă cu plasarea fetelor pentru a practica prostituția». În acest scop l-a observat de câteva ori prezent la poarta liceului (…) I-a cerut să se întâlnească pentru a avea o discuție și, fiindu-i teamă de acesta, a acceptat, întâlnindu-se în acea zi cu inculpatul «care era cu soția sa».

În aceeași zi, inculpatul a lăsat-o pe soția sa acasă și a condus-o pe minoră în afara orașului, unde a constrâns-o să întrețină un raport sexual «spunându-i că va practica prostituția și, deși a refuzat, a amenințat-o că va merge la părinții săi». De teama inculpatului, minora a acceptat și o perioadă de 2 – 3 luni a practicat prostituția chiar în locuința inculpatului, acolo unde veneau diverși bărbați «banii fiind primiți de inculpat, din care îi dădea și ei»”, se arată în motivarea instanței care a judecat acest caz.

Imagini din timpul arestărilor. DIICOT a destructurat gruparea de proxeneți în 2014
Imagini din timpul arestărilor. DIICOT a destructurat gruparea de proxeneți în 2014

Elevele, forțate să facă sex cu străini și cu… pompieri din Caracal!

Dacă refuzau să întrețină relații sexuale, elevele nu doar că erau bătute, unele dintre ele erau amenințate că vor fi violate și de către 10 bărbați!

Cu referire la persoana minorei T.S.A., instanța a reținut că, în cursul anului 2011, în timp ce era elevă în clasa a XI-a, l-a cunoscut pe inculpatul B. de la colega sa R.A.M., într-o împrejurare în care inculpatul le-a invitat la un fast-food «pentru a sta de vorbă». După puțin timp, prietena sa a plecat rămânând, în mașina acestuia, cu inculpatul B., care i-a comunicat că trebuie să facă deplasarea până în localitatea Dioști, cei doi deplasându-se la locuința inculpatului L.M., moment în care inculpatul B. i-a cerut să întrețină raporturi sexuale cu acesta pentru că «în caz contrar va aduce 10 bărbați pentru a o viola», și, deși nu a fost de acord, inculpatul a amenințat-o că o va lovi și «chiar a lovit-o cu palma peste față», astfel că a fost nevoită să întrețină raporturi normale și orale cu inculpatul„, se mai arată în documente.

O parte din minore au fost ”găzduite” și în locuința unuia dintre proxeneți, situată în Caracal, acolo unde acesta locuia împreună cu soția. Aceasta, devenită ulterior coinculpată, se ocupa de „activitatea de pregătire a minorelor, pe care le îmbrăca și le aranja”, pregătindu-le pentru a fi plasate clienților. (Citește și: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU HAITA CARE A ȚINUT-O OSTATICĂ PE ALEXANDRA ÎN “CASA MORȚII”. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU CÂINII UCIGAȘULUI ÎN SERIE DIN CARACAL)

Clientul pompier

Una dintre minore a acceptat, inițial, de bunăvoie, propunerea inculpaților de a se prostitua, pentru că se certase cu părinții.

În această perioadă, a întreținut raporturi sexuale la cererea inculpatului B. cu cetățeni austrieci și americani, unde a mers singură, condusă fiind de inculpatul T. sau de inculpatul B. la propunerea inculpatei B.S.M., deplasându-se în Slatina pentru a-și cumpăra haine”.

Printre clienții care plăteau pentru sex cu aceste eleve s-a aflat și un pompier din Caracal!

Așa cum a declarat minora și în cursul cercetării judecătorești «și inculpatul L.M. a plasat-o la un bărbat din … fără a lua vreo sumă de bani de la acesta, care lucra la pompieri»”, se arată în motivarea judecătorilor.

Acest dosar se află încă pe rolul Curții de Apel Craiova, însă unul dintre proxeneți nu a mai apucat să facă închisoare, pentru că a murit între timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...