Drama prin care trece o tânără! „PokemonGO mi-a distrus viaţa amoroasă! Iubitul meu îmi cere continuu să…”

Publicat: 23/07/2016 | 16:00

"Din pat în pat" e rubrica fără perdea, despre sex, ce găseşte rezolvare tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat să stea de vorbă şi să ofere sfaturi în legătură cu cele mai intime probleme.

Bună, Jaqueline! M-am gândit dacă să îţi scriu sau nu, dar am decis să încerc totuşi. Atunci când a început nebunia cu jocul PokemonGo, mă aşteptam să îl prindă şi pe iubitul meu, cu care sunt de aproape doi ani de zile, deoarece mereu îmi povesteşte despre pasiunea sa pentru seria Pokemon, dar şi pentru alte personaje din anime sau jocuri, însă ce a urmat m-a şocat complet! Practic, PokemonGo mi-a distrus viaţa amoroasă! Iubitul meu îmi cere continuu să mă deghizez în diverşi pokemoni atunci când suntem în pat! Sunt o tipă deschisă la minte, dar genul ăsta de fetiş mă depăşeşte, sincer… Sunt mulţumită că nu îşi petrece foarte mult timp jucându-se PokemonGo, dar cererile din ultima vreme când vine vorba de sex mi se par foarte bizare. Ce crezi că ar trebui să fac? Mulţumesc mult!

Bună, draga mea! Ce-i drept, acest joc nou chiar a stârnit o isterie în întreaga lume, dar încă nu am auzit de un caz ca al tău, să fiu sinceră. Iubitul tău a greşit atunci când nu ţi-a cerut întâi părerea, dar faptul că ţi-a povestit despre pasiunile sale, mă face să cred că are suficientă încredere în tine încât să-şi deschidă sufletul în faţa ta. Cel mai bun sfat pe care îl pot da acum este să aveţi o discuţie sinceră despre această problemă şi, cine ştie, poate găsiţi o cale de mijloc! Mult succes!

Citește și...