”M-a abuzat, dar… ” Mărturisirea şocantă a unei tinere din Capitală

Publicat: 29/10/2016 | 16:20

"Din pat în pat" e rubrica fără perdea, despre sex, ce găseşte rezolvare tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat să stea de vorbă şi să ofere sfaturi în legătură cu cele mai intime probleme.

Bună, Jaqueline. Sunt Ioana, din Bucureşti şi am o problemă. Timp de şase luni am fost într-o relaţie abuzivă, din care am avut puterea psihică să ies abia atunci când am aflat că a lăsat o altă femeie însărcinată şi a cerut-o şi de soţie. Nu m-a lovit fizic, dar a fost foarte mult abuz emoţional. Însă, deşi au trecut doi ani de atunci, iar acum sunt într-o relaţie foarte frumoasă, nu mă pot abţine să nu îi verific contul lui de facebook, dar şi a soţiei sale, aceeaşi femeie cu care m-a înşelat. Nu înţeleg de ce fac asta, dar nu mă pot opri. Ce mă sfătuieşti?

Bună, Ioana. Mă bucur mult că mi-ai scris şi că acum eşti fericită în noua relaţie. În legătură cu ce faci tu acum, cu această obsesie, îţi recomand să apelezi la serviciile unui psiholog, care să te ajute să găseşti cauza, abia apoi poţi începe procesul de vindecare emoţională. Multă baftă!

Citește și...