Diana Dumitrescu se mărită! “Regina telenovelelor” din România se pregăteşte să facă pasul cel mare!

Diana Dumitrescu şi-a găsit fericirea lângă afaceristul Alin Boroi, care îi face zilele senine, iar blonda se simte din ce în ce mai împlinită. Căsătoria e doar o chestiune de timp la ei.

Nuntă de vis!

Diana Dumitrescu este o răsfăţată, căci partenerul ei de viaţă îi face toate poftele, iar de când formează un cuplu au devenit de nedespărţit. Cinează împreună, merg în vacanţe împreună, afacerile le discută în familie, s-au şi mutat în aceeaşi casă, semn că toate merg într-o singură direcţie: căsătoria. Acest lucru a fost deja discutat de vedeta TV şi iubitul ei de nenumărate ori, deşi ei cred că fericirea vine din interior, nu după semnarea unor acte. Chiar şi aşa, Diana şi Alin se gândesc serios să îşi oficializeze relaţia, însă asta mai mult de gua celor dragi, care insistă să-i vadă cununaţi, iar peste puţin timp, de ce nu, şi cu un copil, doi. Alin a prezentat-o pe Diana familiei lui, iar mama omului de afaceri o îndrăgeşte foarte mult pe blondă, ea fiind şi o fire mai lipicioasă. Nici rudele actriţei nu sunt străine cu situaţia, căci blonda l-a prezentat familiei de la Constanţa pe Alin. Aşadar, pentru că toate sunt aşezate cum trebuie, iar cei doi iubiţi sunt foarte îndrăgostiţi, mai rămâne un singur lucru de făcut: nunta!

Totuşi, Diana, să nu uiţi să ne inviţi şi pe noi, CANCAN.ro, site-ul numărul 1 al României!

 

Celebra datorită telenovelelor

Diana şi Alin au realizat o şedinţă foto sexy de curând. FOTO: Alex Mazilu
Diana şi Alin au realizat o şedinţă foto sexy de curând. FOTO: Alex Mazilu
În vară lui 2004, Diana Dumitrescu a participat la concursul Miss World România, concurs difuzat şi pe postul Protv, unde a câştigat premiul de Popularitate. De acolo, deoarece în CV-ul ei scria că urmează facultatea de Teatru, a fost chemată, în vară lui 2005 să dea un casting, pentru unul din rolurile din telenovelă Păcatele Evei, pe care l-a luat şi a hotărât împreună cu părinţii săi să se mute în Capitală. Diana Dumitrescu a fost casatorită cu producătorul de seriale Ducu Ion.

Eva Stan

Citeste despre:diana dumitrescu nunta


Share On Facebook