Diana Gureşoaie şi-a scos sânii la înaintare şi s-a văzut tot, tot… Cum arată după scandalul de prostituţie

Publicat: 11/07/2017 | 13:49

Diana Gureşoaie, fosta iubită a fotbalistului Cristi ”Dodel” Tănase a scăpat ca prin urechile acului de o pedeapsă cu închisoarea şi se întreţine-spunea ea-din blogging. Ea işi ţine cititorii ”în priză” cu apariţiile sale sexy, care lasă să se vadă, uneori, mai mult decât ar fi sperat fanii!

Este cazul şi ţinutei cu care Diana Gureşoaie a pozat pentru fanii de pe reţelele de socializare, care îi lasă abdomenul suplu descoperit, iar bluza mulată nu mai lasă loc imaginaţie, pentru că sânii cu proeminenţele lor sunt ”prezentaţi” la adevărata lor valoare. Evident, imaginea a fost apreciată de cititorii Dianei, care a mai câştigat aşa un plus de vizualizări pentru blogul ei….

Anul trecut, Diana Gureşoaie a fost condamnată, alături de alte persoane cu legături în show-biz, la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru proxenetism. Printre multele obligaţii impuse de judecători, ea ar trebui să-şi găsească şi un loc de muncă şi „să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”. În plus, Diana Gureşoaie trebuie să presteze 100 de zile de muncă neplătită în folosul comunităţii.

Pericolul social pentru ordinea publică rezultă din faptul că inculpatele au urmărit obţinerea în modul cel mai facil a unor foloase patrimoniale (sume mari de bani, bijuterii, parfumuri, genţi, telefoane mobile), fără a realiza venituri din activităţi legale, având în vedere că nici una dintre ele nu figurează că având un contract de muncă, profitând de faptul că au intrat în contact cu diferiţi bărbaţi cu o situaţie materială bună care le puteau susţine financiar astfel, în schimbul serviciilor sexuale oferite.

Au sfidat astfel statul român şi ceilalţi cetăţeni care obţin venituri din activităţi licite, aducând atingere relaţiilor privind convieţuirea socială, relaţii care presupun procurarea mijloacelor de existenţa prin muncă, cu respectarea regulilor de morală privind viaţă sexuală a persoanei, precum şi a moralităţii publice, suspectele procurandu-şi mijloacele de existenţa în acelaşi timp şi prin practicarea prostituţiei cu diverşi bărbaţi potenţi financiar (…)” se arată în motivarea instanţei.

Citește și...