leonard miron

Un prezentator celebru nu s-a butut abţine şi a aruncat cu săgeţi otrăvite în mai toţi cei implicaţi în organizarea Eurovizion România. N-au scăpat de Leonard Miron nici prezentatorii Ioana Voicu şi Cornel Ilie!

 

Leonard Miron, fost prezentator de emisiuni şi show-uri, a fost darnic în critici, faraă să-i pese ca a atăcat-o pe una din fiicele deputatului Mădălin Voicu, Ioana şi pe Cornel Ilie, din trupa Vunk, cei care prezintă semifinala şi finala naţională Eurovision 2016. Leonard Miron a sesizat aparenta duşmanie între co-prezentatori!


”Într-un final pe scenă apar prezentatorii; frumoşi îmbrăcaţi şi cu zâmbete mari, deşi dacă te uitai mai atent vedeai că nu prea e loc de dragoste între Cornel şi Ioana, mai ales după tăiatul de replici şi suprapunerile din seara semifinalei.

Cornel are o prezenţa scenic foarte bună şi se vede că are experienţă în prezentarea show-urilor live cu public mare şi în spaţii greu de controlat. Eurovisionul este un show de televiziune şi i-a fost greu să stabilească în primul rând o relaţie cu telespectatorul şi camerele de filmat. Eternul clipboard din mână nu l-a ajuta, ba mai mult l-a încurcat când încerca să ţină balantul între scriptul prezentării şi improvizaţiile stângace cu aer de conversaţie cu pretenarii la o bere.”
spunea fostul prezentator TV

Ioana si Cornel nu s-au înţeles deloc pe scenă
Ioana si Cornel nu s-au înţeles deloc pe scenă

”Ioana este superba…si atât. Adică nu, este o dovadă perfectă că “dictatura pizdolinelor” face pare şi acum, în al 12-lea ceas, din politica editoriala din Dorbanilor 191. Iar eu sunt Stan Patitu’. În 25 de ani de TVR am avut şansa să ţin în grădina proprie o mulţime de exemple. Diferenţa este dată de faptul că mandrel mele, blonde sau nu, aveau bun simţ şi dorinţă de a nu se face de râs. La Ioana numele de familie şi rochiile superbe au fost de ajuns să anuleze auto-cenzura şi simţul ridicolului. Ce contează că la două fraze plasezi 10 bâlbe, că e greu să găseşti camerele, în afară de cea plasată taman în faţa ta, că pui întrebări care încep dar nu ştii exact unde se termină sau că e greu să-ţi muţi ochii din textul de prezentare. Important e că sunt fumusica şi că mă place “Domn’ Primar” (citat din clasica prezentatoare în viaţă)

A existat şi o a treia prezentatoare. Va duceţi aminte prestaţia Conchitei din Camera verde anul trecut la Viena. Jo nu are de ce să fie acuzată de catastrofa propriei prestaţii. Ea nu a a avut o cameră verde ci un culoar negru, la ieşirea din scenă de unde-şi răcnea întrebările tâmpe şi râsul nervos. Nu e vina ei ci a pilei care a propulsat-o în situaţia respectivă.”
a declarat Leonard Miron

(G.N.)

Citeste despre:eurovision 2016, leonard miron, cornel ilie, ioana voicu


Share On Facebook