Dinamo intră într-o nouă eră » Spaniolii au preluat oficial „câinii roșii!”

Publicat: 14/08/2020 | 09:01
Dinamo intră într-o nouă eră » Spaniolii au preluat oficial „câinii roșii!”

Este oficial! Dinamo București s-a vândut! Noul acţionar majoritar al „câinilor roșii” compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero. Anunțul a fost făcut printr-un  comunicat de presă remis mass-media de gruparea „alb-roșie”.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Prezentarea oficială a noului acţionariat va avea loc în următoarele zile. Clubul nu precizează cât a primit Ionuţ Negoiţă pentru a ceda pachetul majoritar. Este pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo intră sub patronajul unei societăţi internaţionale.

Vă reamintim că Asociaţia Suporterilor Dinamovişti „Peluza Cătălin Hîldan” a lansat la 29 mai 2018, proiectul socios „Doar Dinamo Bucureşti” prin care fanii pot deveni acţionari. Potrivit proiectului, fanii au la dispoziţie două variante pentru a deveni membri DDB: pot cotiza cu 48 de euro pe an sau cu 1.948 de euro pe an.

În luna februarie a acestui an, Asociaţia Suporterilor „Peluza Cătălin Hîldan” a cumpărat 10,06% din acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă la gruparea bucureşteană prin programul socios „Doar Dinamo Bucureşti” (DDB). Pe 12 iunie, fanii au anunţat că au achiziţionat al doilea pachet de 10% din acţiunile clubului prin programul socios „Doar Dinamo Bucureşti”, ajungând acum să controleze 20,6%.