Loading the player...

Dinamovistul Steliano Filip se dovedeşte nu numai un vaşnic practicant al sportului cu balonul rotund, ci şi un petrecăreţ pe cinste. Steliano a petrecut până dimineaţă într-un cunoscut local de manele din Regie.

 

Duminca este o zi de relaxare pentru toată lumea şi de ce nu ar fi la fel şi pentru un tânăr fotbalist, obosit după ultimele meciuri ale echipei Dinamo? Aşa că Steliano Filip, căci despre el este vorba, s-a dus să se distreze într-un restaurant de manele din Regie, în compania prietenilor.

Steliano s-a distrat de minune la manele
Steliano s-a distrat de minune la manele

Nu-i punem la îndoiala gusturile, ci doar remarcăm că numai vârsta, 21 de ani, îl aduce aproape de studenţii din Regie, unde se afla localul ”Maria şi Ion” acolo unde a dat buzna fotbalistul.

steliano filip

Tânarul fotbalist nu se mulţumeşte însa cu rolul de spectator, ci se implică în activitatea ”artistică”, solicitând o dedicaţie de la manelist, pentru care cotizează cu suma de 100 de lei, iar numele său este strigat tare la microfon, după obiceiul locului... Scena a fost filmată de pe margine şi vă este prezentată de CANCAN.ro, situl tabloid numărul unu din România!

(G.N.)

Citeste despre:giuliano filip dinamo, fotbalist giuliano filip, fotbalist dinamo, fotbalisti la manele, maria si ion regie


Share On Facebook