Mariajul dintre Brigitte şi Ilie Năstase pare să-şi fi găsit sfârşitul. CANCAN.RO vă prezintă astăzi dezvăluiri incendiare despre soţia lui Ilie Năstase, care a intrat pe mâna "bătrânei"  într-ale vieţii de noapte bucureştene, Denisa Nechifor, iar efectul este unul devastator! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Sâmbătă seară, Brigitte Năstase a mers într-un club de noapte exclusivist împreună cu... celebra vedetă de oraş Denisa Nechifor. Soţia legendarului tenismen s-a îmbrăcat extrem de provocator, iar expresia pe care o folosim este una chiar foarte cuminte având în vedere că sânii lui Brigitte se vedeau prin bluza cu care era îmbrăcată!

Cunoscutul Cătălin Cazacu, campion naţional la motociclism şi renumit pentru cuceririle sale, s-a aşezat tocmai la masa la care se aflau Brigitte Năstase şi Denisa Nechifor. Cazacu este originar din Timişoara, acelaşi oraş din care provine şi soţia lui Ilie Năstase, şi o cunoaşte pe Brigitte de pe vremuri. Curios, în momentul în care Denisa Nechifor (întoarsă relativ recent dintr-o vacanţă luxuriantă plătita de descendentul unui fost dictator :) şi într-o relaţie în paralel cu un milionar din provincie, căsătorit) l-a informat pe Cazacu de faptul că reporterii CANCAN.RO sunt la masa de lângă unde stăteau, campionul de motociclism s-a ridicat brusc de la masă, ca şi cum cine ştie ce s-ar fi petrecut, şi a fugit

tare tare! Foarte ciudat!

Brigitte Năstase, alături de Denisa Nechifor în club. În imagine se poate vedea cum sânii lui Brigitte se văd prin bluză
Brigitte Năstase, alături de Denisa Nechifor în club. În imagine se poate vedea cum sânii lui Brigitte se văd prin bluză

Drumul spre care se îndreaptă Brigitte este unul foarte periculos, dar "la modă". Prietenia cu Denisa Nechifor şi faptul că un renumit cuceritor precum Cătălin Cazacu se aşază la masă cu ea şi cu Nechifor în club ar putea să însemne sfârşitul mariajului cu Ilie Năstase, care scârţâie tare de mai multă vreme. Faptul că Brigitte a devenit partenera de “crime… amoroase (nu vă gândiţi la altceva!)” a Denisei Nechifor ar putea fi picătura care umplă paharul în familia Năstase.

Brigitte Năstase nu a putut să treacă peste faptul că Ilie Năstase a înşelat-o cu amanta Cici. Soţia marelui tenismen a avut şi o confruntare faţă în faţă cu Cici, aşa cum CANCAN.RO a dezvăluit AICI. Cu toate că Brigitte şi Ilie Năstase au decis, după scandalul imens provocat de “escapada” fostului număr 1 ATP, să îşi continue mariajul, Brigitte a început să se răzbune pe Ilie. Dovadă faptul că a mers cu un bărbat misterios la Viena (Cătălin Cazacu o fi fost la Viena în aceeaşi perioadă...? ), aşa cum revista Ciao.ro a dezvăluit în exclusivitate AICI. Iar acum lucrurile au mers mai departe, Brigitte arătându-şi sânii în club şi stând la masă cu un renumit cuceritor şi cu Denisa Nechifor, care face ravagii printre bărbaţi în cluburile bucureştene!

Nu numai că s-a întâmplat asta, dar Brigitte nu a avut nicio problemă să apară în ţinuta sumară şi alături de Denisa Nechifor pe reţelele de socializare, publicând la ora 02:00 dimineaţa respectiva imagine pe Facebook şi pe Instagram. Lucrurile nu arată deloc bine în familia Năstase! Vă vom ţine la curent cu evoluţia situaţiei. Niciodată Ilie Năstase nu a fost într-o astfel de situaţie!

Citeste despre:brigitte nastase, denisa nechifor, brigitte nastase si denisa nechifor in club


Share On Facebook