CUB

Dumitru Martin, fost actionar al firmei Polaris Constanta si arestat de FBI in SUA, dupa ce a mituit un ofiter al Fortelor Aeriene pentru un contract valoros, si-a bagat "coada" intr-o familie de medici celebri, pe care i-a adus la divort!

Dumitru Martin a gasit leac pentru necazurile cu legea americana, necazuri care nu-i dau pace de cativa ani, in amor! Ca sa mai uite de suparari, afaceristul si-a gasit refugiu in bratele unei femei maritate. Si nu oricine, ci o doctorita din lumea buna a Capitalei, respectiv sotia lui Horia Orban, seful clinicii de ortopedie de la Spitalul Elias, directoare la randul ei al celui mai mare Institut Clinic din Bucureşti. Intalnirile secrete dintre omul de afaceri si doamna Orban au iesit, intr-un final, la suprafata, iar Horia Orban a decis sa divorteze.

Horia Orban a divortat de sotia sa
Horia Orban a divortat de sotia sa

"Medicul milionarilor" cum e cunoscut Horia Orban, a declarat intr-un interviu pentru cetateanul.net ca actele de divort le-a depus anul trecut, pe data de 7 septembrie, iar hotararea de divort a fost pronuntata dupa 30 de zile. Doctorul a marturisit ca mariajul, care a durat 18 ani, a inceput sa scartaie dintr-o data si a decis ca e momentul sa incheie socotelile cu sotia. Nu stia la momentul respectiv ca ea are o relatie cu Dumitru Martin, pe care-l cunostea de altfel, intrucat iesisera de mai multe ori la restaurant.

Astfel, Horia Orban spune ca si-a dat seama ca intre cei doi ar fi mai mult decat o relatie de prietenie dupa ce ea a plecat in New York, imediat dupa ce a depus actele de divort. Oficial, fosta doamna Orban a spus atunci ca pleaca la ziua unei prietene, insa vizita ei a devenit suspecta atunci cand, dupa petrecere, ea a decis sa ramana in continuare in America, sustinand ca are de la minister o delegatie.

Prin urmare, Horia Orban banuieste ca in acea perioada s-a intalnit cu Dumitru Martin.

I-a lasat bilet

In decembrie, "medicul milionarilor" a ajuns in presa centrala din cauza unei asa-zise tentative de suicid. Presa a scris atunci ca ar fi disparut de acasa, lasand un bilet de adio. Intr-adevar, spune Horia Orban, a plecat de acasa o noapte, insa nu pentru a-si lua zilele, ci pentru a se limpezi. El spune ca a elaborat si o scrisoare pe care i-a dat-o fostei sotii, in care ii spunea ca inca tine la ea, ca inca o iubeste si ca l-a ranit foarte mult. "Am scris mai multe zile, in acea scrisoare, toate gandurile care mi s-au perindat in noptile in care nu am mai putut dormi", a spus medicul pentru cetateanul.net.

Dumitru Martin, afaceristul arestat de FBI
Dumitru Martin, afaceristul arestat de FBI

CITESTE SI:

Dumitru Martin, romanul retinut de FBI, poate fi eliberat pe cautiune. Afla cu ce suma de bani isi va rascumpara libertatea!

Detaliile arestarii unui roman de catre FBI. A mituit un agent secret. In timpul flagrantului, unchiul deputatului PSD Eduard ...


Cine este Dumitru Martin?

Omul de afaceri Dumitru Martin este fratele fostului prefect al judetului Constanţa din perioada 2002 – 2005 Gheorghe Martin si unchiul deputatului PSD Eduard Martin. Familia Martin detine societatea Polaris M Holding, care se ocupa de serviciul de salubrizare in municipiul Constanta din 1998. Polaris M Holding are contracte de salubrizare si in alte orase din tara, dintre care Arad, Targu Jiu, Eforie, Navodari, Mangalia, Alexandria, Rosiori de Vede, Turnu Magurele, Videle, Zimnicea, Alba Iulia, Bumbesti-Jiu, Slobozia, dar si cu Consiliul Judetean Timis.


Oana Pascaru

Citeste despre:dumitru martin fbi, horia orban medic


Share On Facebook