BREAKING NEWS. E divorțul toamnei în România! Cere ”ruperea” mariajului cu Ana Maria!

Autor: I.D.
Publicat: 18/09/2019 | 08:55

Milionarul japonez Hideaki Tanaka, ajuns pe plaiurile noastre în urmă cu mai mulți ani, cu mai multe afaceri, a crezut că și-a găsit aici și jumătatea, în persoana unei românce fermecătoare, care l-a făcut s-o ceară de soție la scurt timp după ce s-au cunoscut. Povestea lor de dragoste s-a sfârșit însă, după ce ”samuraiul” a tăiat în carne vie și a decis: divorț! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive din această telenovelă cu final neașteptat.

Japonezul Hideaki Tanaka și-a făcut loc foarte ușor în lumea mondenă a Capitalei, prin 2017, după ce și-a deschis mai multe afaceri de succes aici, care-i generau aproximativ 60 de milioane de euro pe an. ”Samuraiul” și-a deschis inclusiv un club de noapte, acolo unde și-a întâlnit și… viitoarea soție! Este vorba despre o româncă pe nume Ana Maria, care lucra pentru el.

Evident, pentru o perioadă scurtă au fost iubiți, însă milionarul, consumator de top de șampanie Armand de Brignac, o prezenta, încă de la începutul relației, peste tot pe unde mergeau, ca fiind ”viitoarea soție”. N-a mai durat mult, iar acest lucru s-a concretizat. (VEZI ȘI: IMAGINI EXCLUSIVE CU BOGĂTAŞUL JAPONEZ STABILIT LA BUCUREŞTI DE DRAGUL UNEI ROMÂNCE)

Își spun  „Adio” după doi ani!

Însă la fel de repede s-a și evaporat căsnicia lor, pentru că, după nici doi ani de relație, iată că Tanaka a intentat divorț! Așa că Ana Maria spune „Adio” traiului de prințesă în apartamentul de 500.000 de euro în care a locuit, dar și Rolls Royce-ului de 300.000 de euro pe care-l folosea când mergea la cumpărturi, sau Bentley-ul Continental, cu numere asiatice, pe care îl avea la dispoziție.

Ca să nu mai vorbim de bodyguarzii pe care Tanaka îi angajase special să o păzească peste tot. (NU RATA: CANCAN.ro a realizat primele imagini cu milionarul japonez înnebunit de frumuşica Ana Maria! A apărut în forţă, în oraş, cu Rolls-ul şi gărzile de corp!)

Va rămâne însă cu amintirile pe care milionarul i le-a oferit în timpul scurtei lor căsnicii, cum ar fi vacanțele scumpe în locurile exotice, dar și cadourile primite de la el.

Tanaka știe să mânuiască sabia

Îndrăgostit de România, milionarul Hideaki Tanaka s-a adaptat foarte bine vieții de-aici, însă nu a uitat de micile lui plăceri pe care și le-a cultivat în Japonia. Așa că, deși îi este asigurată securitatea, în timpul ieşirilor prin oraş, de două gărzi de corp, acesta se poate apăra şi singur în cazul în care ar avea probleme. Știe să mânuiască foarte bine o sabie. (CITEȘTE AICI: CE ”RUŞINE” A PĂŢIT SAMURAIUL MILIONAR DUPĂ CE ROLLS-UL DE 300 MII € A PARCAT LA SCARĂ)

Milionarul japonez a făcut şi serviciul militar şi se mândreşte cu acest lucru. Tanaka a publicat pe contul său de Facebook mai multe imagini cu el îmbrăcat în uniformă militară.

Milionarul are pregătire militară
Milionarul are pregătire militară

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...