Doi dintre cei mai bogați puști ai României au blocat accesul președintelui Iohannis & ambasadorului SUA cu ”monștrii” lor de aproape 400 mii €… Complice le-a fost ”burlăcița” lui Gigi Becali!

Publicat: 13/05/2020 | 08:20

Mihnea Grigoriu și Petruț Florescu, doi dintre juniorii multimilionari ai României, și-au făcut „fenta” în starea de urgență. Zilele trecute, în “complicitate” cu “burlăcița” lui Gigi Becali, au blocat accesul președintelui Iohannis și ambasadorului SUA  cu ”monștrii” lor de aproape 400 de mii €, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile colosale.

Mihnea Grigoriu și Petruț Florescu sunt doi dintre tinerii care “rup” Dorobanțiul în două atunci când își fac apariția îmbrăcați după ultima modă, accesorizați cu zeci de mii de euro. Își trăiesc viața la maximum, petrec în vacanțe mega-luxoase, iar în garajele lor își fac veacul adevărate “herghelii” de cai-putere. Numai că, în contextul pandemiei de coronavirus, bogații puști ai României se mulțumesc să își ruleze „monștrii” doar în Capitală.

(VEZI AICI: CE REGII FACE PE PLAJELE DE FIȚE DIN MAMAIA CEL MAI FENTOSAN PUȘTI DIN LUMEA BUNĂ)

Mihnea și Petruț, “aroganță” de zile mari

Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi amici într-o zonă selectă din București, unde au făcut o “aroganță” de zile mari. Mai exact, Petruț, fiul afaceristului Teodor Florescu, proprietarul companiei de salubritate Urban S.A, și Mihnea, urmașul unui vestit om de afaceri, cu multe milioane de euro în conturi, și-au expus mașinile de lux pe Bulevardul Mircea Eliade, spre intrarea la Vila Lac 1, locul pe unde circulă frecvent președintele Klaus Iohannis, dar și ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman.

(VEZI AICI: NOUL PRINŢIŞOR DIN DOROBANŢI ESTE FIUL UNUI CUNOSCUT OM DE AFACERI, AL CĂRUI BUSINESS ÎN SALUBRITATE A INTRAT ÎN COLAPS. A APĂRUT ÎN ORAŞ CU UN MERCEDES DE UN SFERT DE MILION € ŞI…)

La întâlnire, Mihnea Grigoriu s-a prezentat cu un Lamborghini URUS Kit Carbon în valoare de 320.000 de euro, “bestie”cu care tânărul milionar susține, pe rețele sociale, că se luptă cu coronavirusul, în timp ce Petruț Florescu a optat să scoată de la “odihnă” un Porsche Macan S, al cărui preț ajunge pe la 70.000 de euro. Ambii și-au parcat bijuteriile pe mijlocul străzii, fără să realizeze, probabil, că pe acolo trec cu mașinile, de regulă, șeful statului, Klaus Iohannis, dar și ambasadorul Statelor Unite în țara noastră.

Petruț și Mihnea așteaptă ca Alexandra să-și facă apariția. Între timp, ei au blocat drumul pe care șeful statului îl frecventează

Alexandra i-a tratat cu… cappuccino!

“Complice” celor doi tineri le-a fost, ulterior, Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, care, până în toamna anului trecut, a avut o relație cu Mihnea Grigoriu. Ulterior, fiul afaceristului s-a cuplat cu Denisa Hodișan, deținătoarea titlului Miss Planet 2019. Cei doi au rămas însă în relații bune și, ocazional, se întâlnesc pentru discuții amicale. La ultima întrevedere a luat parte și Petruț Florescu, ocazie cu care moștenitorul imperiului Urban S.A. a și făcut cunoștință cu Alexandra Becali.

Alexandra, Mihnea și Petruț, discuție amicală în aer liber

(CITEȘTE ȘI: FIICA MIJLOCIE A LUI GIGI BECALI A IEȘIT DIN IZOLARE PENTRU O CAFEA DE LA NUBA. ALEXANDRA A RENUNȚAT LA MASCĂ ȘI…)

La “operațiunea” de blocare a accesului președintelui, fiica lui Gigi Becali s-a prezentat cu un Range Rover Sport în valoare de 100.000 de euro, dar și cu trei pahare cu cappuccino, savurate la o discuție amicală cu cei doi băieți, care a durat câteva minute. În tot acest timp, “bijuteriile” lui Mihnea și Petruț tronau în plină stradă, în imediata apropiere a celei conduse de Alexandra. Într-un final, fata latifundiarului din Pipera s-a retras, nu însă și tinerii milionari, care au mai stat puțin de vorbă, până să elibereze zona.

Șeful statului, blocat de mașinile lui Petruț Florescu și Mihnea Grigoriu. „Complice” le-a fost Alexandra Becali

E sufletul party-urilor din lumea bună

La cei 21 de ani ai săi, Petru Florescu, alintat Petrișor sau Petruț, a devenit un obișnuit al petrecerilor de lux, unde curg valuri de șampanie scumpă ARMAND DE BRIGNAC, petreceri organizate în cluburile selecte din Capitală și nu numai. Este tot timpul înconjurat de câțiva prieteni, dar și de fete frumoase. De regulă, moștenitorul URBAN S.A. stropește distracția cu sticle din cele mai rafinate băuturi.

(NU RATA: NOUL PRINȚIȘOR DE DOROBANȚI E PUS PE ACHIZIȚII MĂREȚE! A TESTAT O ”HERGHELIE” DE CAI-PUTERE)

Tânărul este, de asemenea, un talentat pilot, el participând în 2018 în Formula 4 britanică. În cursa de la Estoril, Petruț a obţinut un onorabil loc 6. Ba chiar a urcat şi pe podium, fiind pe locul 3 într-un clasament paralel al debutanţilor.

Conduce mașini de peste un milion de euro

Mihnea Grigoriu este un tânăr care ştie să-şi facă intrarea și să impresioneze cu fiecare ocazie când apare în public. Este posesorul unuia dintre cele mai ”calificate” garaje din Capitală, de-a lungul timpului fiind văzut la volanul unor “bijuterii” al căror preț depășește ușor un milion de euro. Lamborghini URUS Kit Carbon (320.000 de euro), Ferrari FF (320.000 de euro), BMW X 5 M E 700 (200.000 de euro), Range Rover Mansory (200.000 de euro) şi Porsche Cayenne Hamann (175.000 de euro) sunt mașinile cu care fiul multi-milionarului a impresionat, în ultimii ani, pe stradă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...