Doliu în familia de la Puterea Dragostei: “Astăzi este o zi neagră”. Andreea Mantea a aflat vestea tristă

Publicat: 17/08/2019 | 17:34

Este doliu în marea familie a emisiunii “Puterea Dragostei” de la Kanal D. Andreea Mantea, dar și foștii și actualii concurenți ai show-ului matrimonial au aflat deja vestea tristă și i-au transmis celui care și-a pierdut o persoană dragă din viață sincere condoleanțe.

Citește și: Șoc la Kanal D! Bruneta de la Puterea Dragostei este însărcinată! Ce cântăreț celebru ar fi lăsat-o gravidă

Bogdan Mocanu de la “Puterea Dragostei”, în doliu

Bogdan Mocanu de la “Puterea Dragostei” traversează o perioadă cumplită din viața lui. La mai bine de o lună de când o rudă apropiată s-a stins din viață, bunica lui a murit în urmă cu câteva ore. Concurentul este răvășit de durerea pierderii femeii care i-a bucurat copilăria și a transmis un mesaj emoționant în memoria acesteia.

“Astăzi este o zi neagră. M-am întors acasă doar ca să îmi văd bunica moartă, fără măcar să am timp să-mi iau la revedere de la ea. Prețuiți-vă apropiații, pentru că nu se știe niciodată când îi veți vedea pentru ultima oară. Dumnezeu să te ierte” este mesajul scris pe Insta Story de Bogdan Mocanu.

Citește și: Scandal în emisiunea Puterea Dragostei! Andreea Mantea a anunțat cine sunt concurenții sancționați aspru. EA a părăsit emisiunea

Citește și...