Doliu uriaș în lumea muzicală! A murit cântărețul Mory Kantè, devenit celebru publicului internațional cu piesa „Yeke Yeke”

Publicat: 22/05/2020 | 20:51
Doliu uriaș în lumea muzicală! A murit cântărețul Mory Kantè, devenit celebru publicului internațional cu piesa „Yeke Yeke”

Pierdere uriașă în lumea muzicală! A murit artistul Mory Kantè, cel devenit celebru publicului cu piesa „Yeke Yeke”. Tragedia a avut loc vineri seară, iar potrivit informațiilor din presa internațională, problemele de sănătate pe care le avea artistul nu au mai avut rezolvare.

Este o zi tristă pentru toți iubitorii de muzică! Din păcate, artistul din Noua Guinee, Mory Kantè, cunoscut pentru super-piesa „Yeke Yeke” s-a stins din viață vineri, potrivit informațiilor oferite de presa internațională.

CITEȘTE ȘI – LIVIU GUȚĂ, ÎN DOLIU! TATĂL MANELISTULUI A DECEDAT. “DRUM LIN SPRE CER!”

Acesta avea mai multe probleme de sănătate, pe care nu a mai apucat să le trateze, din cauza epidemiei de COVID-19. Agenția ANSA notează că Mory își trata problemele de sănătate în Franța, acolo unde nu a mai putut merge din cauza pandemiei.

Fiul artistului, declarații răvășitoare

Fiul lui Mory Kante a declarat pentru presa internațională că starea de sănătate a tatălui său s-a degradat vizibil, după ce acesta nu a mai reușit să meargă în Franța, pentru a-și trata problemele medicale de care suferea.

VEZI ȘI – ANTENA 1 ESTE ÎN DOLIU. UN JURNALIST A MURIT LA O ZI DUPĂ CE A FOST LA MUNCĂ. DETALII TERIFIANTE

„El a avut boli cronice și mergea în Franța la tratament, dar acum, din cauza coronavirusului, nu a mai fost posibil. Sănătatea i s-a deteriorat rapid” a spus Balla Kantè, în presa internațională.

NU RATA – DOLIU ÎN LUMEA MUZICII! CÂNTĂREAȚA MILLIE SMALL A MURIT

Kante a urcat în topurile muzicale europene în 1988 cu piesa „Yeke Yeke”, un mare succes în Africa. A murit la vârsta de 70 de ani, din cauza numeroaselor probleme de sănătate.